(P) Ne bazam pe Perspirex!

0
246

A venit toamna, dai refresh. Esti din nou in activitate. Zilnic alergi intre intalnirile de business, antrenamentul de la gym si iesirile cu prietenii la un drink. Eforturile de mascare a transpiratiei si a mirosului neplacut care vine la pachet cu aceasta se dovedesc ineficiente pe termen lung. Stai linistit! Danezii de la Riemann au solutia problemelor tale: Perspirex!

Perspirex este un produs unisex care contine o formula unica in Romania, bazata pe clorura de aluminiu care asigura protectie totala impotriva petelor de transpiratie si a mirosurilor neplacute pentru cel putin 72 de ore de la aplicare. Este sigur pentru pielea ta intrucat nu contine parabeni, parfum sau conservanti artificiali.

Cum actioneaza si ce avantaje ofera ?
Transpiratia excesiva este anihilata de catre cele trei elemente care alcatuiesc formula Perspirex:
– Clorura de aluminiu: ingredientul activ
– Lactatul de aluminiu: diminueaza iritatia pielii oferindu-i confortul necesar
– Baza de alcool: curata si dezinfecteaza

Formula patentata Perspirex controleaza activitatea glandelor sudoripare. Perspirex reactioneaza cu apa din glandele sudoripare si formeaza o pelicula din keratina care sigileaza glanda sudoripara si o determina sa devina latenta. In comparatie cu antiperspirantele care au ca baza apa si au efect de durata redusa, formula Perspirex continua sa functioneze pe timp indelungat. Gata cu camasile patate dupa 10 ore petrecute in birou si adio mirosului neplacut dupa doua ore de fotbal. De acum, te poti misca in voie, in superconfort.

Cum si cand il aplici ?
Pentru a obtine efectele maxime este important ca Perspirex sa fie folosit conform instructiunilor, numai seara, chiar inainte de culcare, pe pielea complet uscata si neiritata. Dimineata clatesti cu apa si sapun dar fara reaplicare. Fa asta de doua sau de trei ori pe saptamana si poti spune adio petelor de transpiratie de pe haine si mirosului neplacut. Si pentru ca noua barbatilor nu ne plac cumparaturile, renunta si la obiceiul de a-ti schimba bisaptamanal deodorantul, un flacon de Perspirex iti poate fi de ajuns 6 luni!

Unde il gasesti ?
In Romania, Perspirex se comercializeaza in lanturile de farmacii si in farmaciile independente si se poate comanda online pe www.perspirex.ro la un pret de 58,9 lei.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here