(P) Montblanc Legend Spirit, parfumul bărbatului independent și atrăgător

0
427

Bărbatul Montblanc nu este pretențios, însă este irezistibil de atractiv, indiferent dacă se bucură de un cocktail delicios pe acoperișul trendy al unei clădiri din New York sau desculț pe o plajă din Brazilia. Imaginația sa este stimulată de tot ce îl înconjoară, de la liniile orizontului sau design-ul contemporan al unui hotel până la expozițiile de artă modernă. Un bărbat de excepție, cu un spirit cu adevărat independent și o dispoziție unică, bărbatul Montblanc este adorat de femei din întreaga lume.

Iar cum un bărbat nu este complet fără un parfum care să i se potrivească ca o mănușă, Montblanc a lansat Legend Spirit, care prezintă o expresie a personalității sale, prinsă într-un moment de libertate totală și liniște.

Visual 02

Inspirat de toate formele de alb, de la zăpadă la marmură, Montblanc Legend Spirit este un parfum proaspăt, dominant și intens, dar care dezvăluie un aspect mai casual și neînfrânt al Legend, lansat în 2011.

Maeștrii parfumieri Nathalie Lorson și Olivier Cresp au găsit combinația perfectă pentru un parfum aromatic lemnos și proaspăt, realizat din ingrediente excepționale. Notele de vârf ale Montblanc Legend Spirit sunt piperul roz, grapefruitul tonic și bergamota, notele de mijloc sunt lavanda, cardamomul și acordul acvatic revigorant, iar lemnul alb – lemn de santal, cedru si cașmir – amestec senzual cu mușchi de stejar, aromă semnătură unică Montblanc Legend, crează o bază învăluitoare, înmuiată într-un cocktail de mosc alb.

Montblanc Legend Spirit_Packshot_100ml

Parfumul este accesoriul perfect pentru bărbatul cu apetit pentru contraste creative. Deși codul alb negru Montblanc, precum și forma curbată a sticlei originale Mont Blanc Legend sunt conservate, Montblanc Legend Spirit iese în evidență datorită esteticii sale radicale, moderne, de lac alb imaculat lucios și oțel călit. Este un accesoriu frumos conceput, care se potrivește, de asemenea, altor accesorii de călătorie ale Casei, cum ar fi instrumentul de scris „White Meisterstück Solitaire”, un obiect elegant și funcțional pentru viața urbană modernă de azi.

Semnătura Montblanc este prezentă pe partea de sus, metalică, a sticlei, precum și pe capac. Numele, de asemenea, apare pe sticlă. Cele trei inele metalice, un simbol găsit pe instrumente de scris Montblanc, sunt prezentate la baza ambalajului, în timp ce emblema distinsa Montblanc apare în contrast pe fundal alb strălucitor.

Parfumul Montblanc Legend Spirit poate fi găsit exclusiv în magazinele Sephora.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here