(P) Montblanc lansează Legend Spirit

0
332

Povestea Montblanc începe în urmă cu peste 100 de ani, când a fost creat stiloul „Red and Black”, al cărui scop a fost crearea unui instrument de scris care să nu necesite scufundarea într-o călimară și care poate fi purtat oriunde. De atunci, casa de lux a lansat numeroase instrumente de scris rafinate care oferă o calitate excepțională.

Screenshot_1

Amintim în special celebrul The Meisterstück (Masterpiece, în limba germană), produs pentru prima dată în 1924, dar și stiloul Starwalker, lansat în 2003. Primul prezintă o peniță lustruită manual, încrustată în aur de 18 carate cu platină și face parte din colecția permanentă a Muzeului de Artă Modernă din New York, în timp ce Starwalker este realizat din rășină neagră prețioasă și încoronat de o stea suspendată, ce a atras o nouă generație de tineri.

Curând, Montblanc și-a lărgit aria de produse, pentru a include obiecte de marochinarie, ceasuri, ochelari, bijuterii fine și un nou mod de tăiere a diamantelor în formă de stea: Diamantul Montblanc.

Screenshot_2-vert

Însă casa de lux nu s-a oprit aici! În anul 2001, Montblanc a lansat Presence, primul parfum pentru bărbați, iar în 2011 a început Legenda, odată cu nașterea Mont Blanc Legend, ce a devenit un clasic la nivel mondial în rândul parfumurilor masculine.

Acum, Montblanc lansează Legend Spirit, un nou parfum care dezvăluie un aspect mai casual și neînfrânt al bărbatului Montblanc Legend, dar care încă întruchipează recursul versatil și elemente tipice eleganței caracterului său.

Notele de înalte ale Montblanc Legend Spirit sunt piperul roz, grapefruitul tonic și bergamota proaspătă, notele de mijloc lavanda intensă și cardamomul hipnotizant, iar notele de bază lemnul alb – lemn de santal, cedru si cașmir – amestec senzual cu mușchi de stejar, aroma semnătură unică Montblanc Legend, înmuiată într-un cocktail de mosc alb.

Visual 15

Montblanc Legend Spirit este accesoriul ideal pentru bărbatul modern, potrivindu-se, de asemenea, altor accesorii de călătorie ale case, precum instrumentul de scris „White Meisterstück Solitaire”.

Parfumul Montblanc Legend Spirit poate fi găsit exclusiv în magazinele Sephora.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here