(P) In inima marii

0
291

În iarna anului 1820, ambarcaţiunea Essex este atacată şi distrusă de o balenă uriaşă cu o voinţă distrugatoare, aparent raţională. Dezastrul maritim care s-a întâmplat în realitate îl va inspira pe Herman Melville să scrie „Moby-Dick”. Însă, cartea nu relatează decât jumătate din poveste.

„În inima mării”, pe de alta parte, surprinde dezolanta imagine de după asalt şi lupta pentru salvare a echipajului captiv în mijlocul vastei întinderi de apă. Cei câţiva supravieţuitori dintr-o barcă ating limita imposibilului pentru a rămâne în viaţă. Trecând prin furtuni devastatoare, foamete, panică şi disperare, oamenii vor ajunge să pună la îndoială propria credinţă, moralitatea şi chiar valorile umane după care se ghidează. În tot acest timp, căpitanul caută o modalitate de a se ghida în larg şi de a-şi duce la ţărm echipajul. Secundul său, în schimb, devine obsedat de dorinţa de a captura fioroasa balenă.

O producţie Warner Bros. Pictures, filmul „În inima mării” reuneşte o distribuţie de excepţie din care fac parte Chris Hemsworth, Owen Chase, Benjamin Walker, Cillian Murphy sau Tom Holland. Aventura va putea fi urmărită pe marile ecrane din ţară începând cu 4 decembrie.

Titlul original: In the Heart of the Sea

Gen: Acţiune, Aventură

Regia: Ron Howard

Scenariul: Charles Leavitt, Charles Leavitt, Rick Jaffa, Amanda Silver

Producători: Joe Roth, Paula Weinstein, Will Ward, Brian Grazer and Ron Howard

Distribuţia: Chris Hemsworth, Benjamin Walker, Cillian Murphy, Ben Whishaw, Tom Holland, Brendan Gleeson, Jordi Mollà

Casa de producţie: Warner Bros. Pictures

Limba:  Engleză

Rating: AP 12

Durata: 121 minute

Lansare în România: 04.12.2015

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here