(P) Huawei Mate 20 Pro

0
700
Huawei Mate 20 Pro

Inteligenţa artificială îţi transformă telefonul într-un asistent personal.

Suntem tot mai înconjurați de tehnologie și de dis­pozitive care au încorporată inteligență artificială. Unul dintre acesta este smartphone-ul, pe care îl purtăm în permanență cu noi și pe care îl folosim chiar și de sute de ori pe zi pentru a fi conectați cu prietenii, familia ori partenerii de afaceri, ca să film la curent cu ce se întâmplă în jurul nostru sau ca să ne documentăm viața și călătoriile cu fotoga­fii și filme spectaculoase. Smartphone-ul este de altfel și dispozitivul care se află în centrul acestor transformări, care ne ușurează viața atât pe plan profesional, cât și personal.

Mate 20 Pro, cel mai performant smartphone lansat de HUAWEI, beneficiază de cea mai avansată tehnologie de Inteligență Artificială.

LA BIROU

Performanță de vârf și o durată de viață a bate­riei de neegalat

HUAWEI Mate 20 Pro vine cu o baterie mare, de 4.200 mAh – care asigură până la două zile de utilizare între ciclurile de încărcare –, și cu teh­nologia HUAWEI Wireless Quick Charge, cu o putere de 15W, cea mai rapidă soluție de încărcare wireless din industrie. În plus, telefonul oferă posi­bilitatea de încărcarea inversă prin wireless, care-i permite să funcționeze exact ca o baterie externă pentru alte dispozitive compatibile.

Telefonul facilitează cele mai rapide conexiuni wireless din lume, care permit viteze de descărcare incredibile. De exemplu, un film cu dimensiunea de 2GB poate fi descărcat în doar 10 secunde.

Interfața EMUI 9 vine și cu o versiune de desktop, care poate fi folosită fără a fi nevoie de o conexiune prin cablu. Cu ajutorul Miracast, orice Smart TV poate deveni ad-hoc un PC.

ACASĂ

Funcție de prelucrare a fotografiilor prin inteligența artificială

Funcția îmbunătățită de editare a fotografiilor prin inteligența artificială poate identifica acum diferite obiecte și scene care apar într-o singură fotografie, camerele fiind capabile să recunoască în total peste 1.500 de scenarii și 25 de categorii. Culorile, luminozitatea și contrastul sunt ajustate în mod automat și precis. Smartphone-ul identifică automat scena pe care urmează să o imortalizeze și își ajustează opțiunile de foto­grafiere pentru a reda o imagine excelentă, astfel încât utilizatorii să se concentre­ze mai puțin pe configurarea camerei.

Înfrumusețarea portretelor prin inteligență artificială

Cu ajutorul senzorului de adâncime 3D, Mate 20 PRO poate analiza zeci de mii de puncte de pe chipul unei persoane, iar funcția de selfie cu Inteligență Artificială editează imaginile, asigurând un echilibru cromatic perfect. Noul sistem de lumini care are la bază inteligența artificială adaugă efecte cu tentă artistică și contribuie la focalizarea perfectă a chipului.

Captează magia nopții

Dotat cu o funcție avansată de stabilizare a imaginii prin Inteligență Artificială, modul nocturn al telefonului HUAWEI Mate 20 Pro permite să realizezi fotografii extrem de clare și cu o focalizare perfectă, în condiții de lumină redusă. Modul nocturn are, de asemenea, capacitatea de a echilibra scenele cu contrast puternic, pentru a capta imagini incredibile în orice situație.

Filtre în timp real cu ajutorul inteligenței artificiale

Aplicația de editare video cu inteligență arti­ficială are capacitatea să identifice chipurile și să creeze videoclipuri cu cele mai bune momente ale fiecărei persoane. Funcția AI Cinema Mode oferă utilizatorilor posibi­litatea de a schimba nuanțele, saturația și luminozitatea clipurilor video, dispunând inclusiv de o serie de funcții presetate pre­cum Vintage, Fresh, Suspense și Background Blur. Seria HUAWEI Mate 20 încorporează și inovatoarea funcție video AI Portrait Co­lor cu ajutorul căreia camerele pot izola per­sonajele care apar într-un clip și pot estompa culorile din jurul lor, pentru o evidențiere dramatică. În plus, AI Spotlight Reel identi­fică clipurile cu o temă comună și generează automat un montaj de 10 secunde.

Cadre ultralargi

Una dintre cele trei camere ale noului HUAWEI Mate 20 Pro este un ultrawide de 20 MP care permite realizarea unor fotografii aparent imposibile. Camera telefonului trebu­ie setată în 0,6X, iar scenele sau clădirile cprea mari vor intră cu totul în fcadru.

LA SALĂ

Enciclopedia din buzunar

Funcția HiVision nu oferă doar informații despre produse, atracții turistice și picturi celebre, ci măsoară numărul de calorii din ali­mente în funcție de volumul lor, pentru a ajuta consumatorii să urmeze o dietă sănătoasă.

Paetenerul de antrenament

Aplicația Huawei Health monitorizează condiția fizică a utilizatorului și îl ajută să-și îndeplinească obiectivele stabilite. După ce-i sunt furnizate datele personale cerute, tele­fonul oferă posibilitatea setării obiectivele dorite, în funcție de indicele de masă corpo­rală calculat și greutatea urmărită. Pentru calcule și informații și mai precise, telefonul poate fi combinat cu ceasul inteligent Huawei Watch GT sau cu brățara de fitness Huawei Band 3 Pro, iar antrenamentele, fie ele de la sală, de alergare sau de ciclism, vor putea fi monitorizate mult mai ușor.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here