(P) How cool is that?

0
452

Vrei să ai oricând la îndemână o boxa uşor de folosit, cu o claritate de excepţie, ieftină şi care îţi poate reda muzica preferată sau se poate transformă într-un dispozitiv Bluetooth?

ISphere surround Bluetooth speaker de la Vetter întruneşte toate aceste calităţi. Puteţi să controlaţi dispozitivul cu atingerea unui deget, în locul butoanelor. Device-ul are un sunet surround HD în 360 de grade, aşa că, indiferent de poziţionare, poţi auzi un sunet de calitate înalta datorită aliajului din fier, bor şi neodim din care este realizat magnetul difuzorului.

În plus, dacă în timp ce asculţi piesă favorită cineva te sună, sfera are şi funcţie de apel telefonic. Dispozitivul este echipat cu un microfon încorporat pentru apeluri “mâini libere”. Atunci când telefonul este contectat la iSPHERE poţi răspunde apelului cu ajutorul butonului tactil.

Durata de funcţionare a boxei este de 10 ore convorbire. De asemeni, poate reda muzică timp de 4 ore, iar durata pentru încărcarea acumulatorului este de 1.5 ore
Detalii despre cea mai cool boxă a momentului găsiţi pe Vetter.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here