(P) Hamilton Watches se întoarce în această vară pe marile ecrane

0
321

 Patru ceasuri Hamilton vor apărea în cel de-al doilea capitol regizat deRoland Emmerich.

Hamilton Watches, renumit pentru ceasurile sale inovatoare și precise, precum și datorită rolului de lider în universul aviației și al cinematografiei, se întoarce în această vară pe marile ecrane într-un nou blockbuster al companiei de producție 20th Century Fox, Ziua Independenței: Renașterea, la douăzeci de ani de la apariția primului film Ziua Independenței.

Ziua Independenței: Renașterea

Am știut dintotdeauna că se vor întoarce. După ce „Ziua Independentei” a redefinit genul filmului-eveniment, umatorul capitol epic oferă un spectacol global la scală inimaginabilă. Folosind tehnologie extraterestră recuperată, națiunile de pe Pământ au colaborat în cadrul unui imens program de defensivă pentru a proteja planeta. Dar nimic nu ne poate pregăti împotriva forței avansate și fără precedent a extraterestilor. Doar ingeniozitatea câtorva bărbați și femei ne poate salva lumea de la extincție. Filmul este regizat de Roland Emmerich, cel care a regizat și primul episod, precum și alte blockbustere, precum The Day After Tomorrow. Starurile care joacă în Ziua Independenței: Renașterea: Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Bill Pullman, Maika Monroe, Travis Trope, William Fichtner, Charlotte Gainsbourg, Judd Hirsch, Jessie Usher, Sela Ward, Brent Spiner, Vivica A. Foxsi Angelababy.

Ziua Independenței: Renașterea va fi lansat în cinematografele din România începând cu 24 iunie.

#TimeMatters

Timpul este foarte important atunci când populația Pământului se unește pentru a salva planeta de o invazie extraterestră și distrugerea întregii omeniri. Pilotul Jake Morrison, jucat de Liam Hemsworth, luptă în aer, purtând un robust cronograf automatic Khaki X-Wind. Realizat special pentru aventură, ilustrând perfect moștenirea sa militară, acest ceas robust este perfect adaptat pentru toate misiunile de defensivă. Butoanele de pe marginea carcasei din oțel inoxidabil, cu diametrul de 44 mm, sunt poziționate strategic pentru a formă un X, iar cureaua maro din piele de vițel îi oferă o notă vintage. În interior, mecanismul automatic pune în funcțiune cronograful și afișajul zilei și al datei, precum și calculatorul unghiului de derivă, creat special pentru piloții care au nevoie să măsoare vânturile de forfecare. Chiar și atunci când folosești tehnologie extraterestră, este esențial să măsori timpul cu exactitate, iar modelul Hamilton Khaki X-Wind va răspunde negreșit cu meticulozitate nevoii de precizie.

În Ziua Independenței: Renașterea, un film plin de acțiune, vor apărea și alte ceasuri Hamilton purtate de actori în roluri secundare, precum Jeff Goldblum, care va avea la mână un elegant model Jazzmaster automatic cu funcție GMT, pentru a urmări ora în diverse orașe din lume în timpul invaziei extraterestre. La încheietura lui Bill Pullman vom admira un Thinomatic, iar James A. Woods va purta un cronograf automatic Khaki Pilot, ales pentru precizia cronometrării și designul de inspirație militară – pentru că #TimeMatters atunci când Pământul este sub atac.

Prezența brandului Hamilton în Ziua Independenței: Renașterea este cea mai recentă din cele peste 450 de apariții cinematografice ale brandului elvețian. Primul parteneriat a avut loc în urmă cu 65 de ani, atunci când primele ceasuri Hamilton apăreau în peliculă The Frogmen. Începând de atunci, Hamilton a lucrat în strânsă colaborare cu creatori de costume și recuzitori specializați pentru a oferi ceasurile potrivite producătorilor de filme.

Mulțumită implicării sale continue în universul hollywoodian, Hamilton poate identifica un spectru larg de oportunități asociate covorului roșu. Având acest lucru în vedere, brandul a creat Hamilton Behind de The Camera Awards, o gală ce are loc în Los Angeles și Shanghai. Premiile aduc un tribut persoanelor extrem de talentate din spatele camerei de filmat care contribuie la calitatea unui film și la crearea unei impresii de lungă durată asupra publicului acestuia.

Colecțiile sunt disponibile în Kultho Boutiques.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here