(P) Gangsteri de legenda

0
357

Regizat de Brian Helgeland, „Gangsteri de legendă” spune povestea celor mai cunoscuţi infractori britanici, gemenii Reggie şi Ronnie Kray, în perioada lor de glorie de la jumătatea anilor ’60. Distribuit de Freeman Entertainment, filmul ajunge pe marile ecrane din ţară din 16 octombrie.

După ce Ronnie este eliberat din închisoare, cei doi fraţi încep să-şi consolideze imperiul în Londra, încercând să elimine cartelul criminal al lui Charlie Richardson şi colaborând cu mafia americană care caută să pătrundă în oraş. Celebri şi invidiaţi, aceştia îşi creează relaţii printre cei mai influenţi londonezi, se lăfăie în bogaţii şi par de neoprit.

Pe de altă parte, Reggie se îndrăgosteşte de Frances Shea şi se căsătoreşte cu ea, promiţându-i că va face doar afaceri legale. Astfel, cumpără şi conduce mai multe cluburi de noapte. Însă cum nimic nu durează o veşnicie, imperiul Kray începe să se clatine sub ameninţări care apar din toate părţile. Investigaţia poliţiei ajunge tot mai aproape de adevăr, iar Ronnie este din ce în ce mai violent şi paranoic, cu tendinţe distructive care îl conduc la greşeli flagrante.

Titlul original: Legend

Gen: Thriller

Regia: Brian Helgeland

Scenariul: Brian Helgeland

Producători: Tim Bevan, Eric Fellner, Christopher Clark, Quentin Curtis, Brian Oliver

Distribuţia: Tom Hardy, Emily Browning, David Thewlis, Christopher Eccleston, Chazz Palminteri, Tara Fitzgerald, Taron Egerton

Casa de producţie: Working Title Films

Limba:  Engleză

Durata: 131 minute

Rating: N15

Lansare în România: 16.10.2015

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here