(P) Galaxy Alpha – smartphone-ul inspirat din tine

0
344

Smartphone-ul tău te ține conectat în permanență și e dispozitivul pe care îl porți zilnic, la fel ca pe haine. Te menține informat și cu ajutorul lui păstrezi legătura cu toți oamenii dragi din viața ta. E gadget-ul care îți oferă tot ce ai nevoie, conexiune la internet pentru informații de orice fel și conținut digital, te ajută să menții legătura cu cei dragi ție, îți permite să verifici statusul conturilor bancare și să îți rezervi vacanțele mult așteptate.

Men's Health 2Dacă atunci când îți alegi smartphone-ul vrei nu doar specificații tehnice excelente, ci și un design elegant care să se potrivească personalității tale, Samsung Galaxy Alpha este telefonul ideal pentru tine. Colțurile rotunjite, marginile metalice și aspectul minimalist îl fac să fie unul dintre cele mai frumoase telefoane, în timp ce dotările tehnice precum camera foto avansată și ecranul Super AMOLED sunt completarea perfectă pentru stilul de viață activ și dinamic.

Bărbații sunt cu toții diferiți, dar asta nu înseamnă că nu au hobby-uri și interese comune. Daca printre interesele tale se regăsește performanța, fie că e vorba de rezultate deosebite în cariera profesională sau despre tehnologie de ultimă generație integrată în gadget-urile tale, atunci Galaxy Alpha e alegerea perfectă. Smartphone-ul se potrivește oricărui stil, îți completează nu doar ținuta business de la birou, ci și pe cea sport, indiferent că ești la sală, în parc la jogging sau pe terenul de tenis cu prietenii.

 

 

Men's Health 3

În cadrul campaniei Adoptă Stilul Alpha, designer-ul Gabriel Geller a creat două accesorii pentru telefon, inspirate din stilurile participanților la campanie. La finalul campaniei, câștigătorii au avut șansa să primească accesoriile create de designeri pentru ei. Geller a creat un portofel pentru carduri și bani cash, dar în care este și un loc special pentru Galaxy Alpha, ideal pentru un stil de viață activ și dinamic.

Inspirată de activitate și dinamism este și husa de telefon cu buton proeminent, în jurul căreia pot fi înfășurate căștile. Cel de-al doilea accesoriu al lui Geller este potrivit pentru sesiunile de jogging din parc, în special penru cei care ascultă muzică în timp ce se mențin în formă, mai ales pentru că acum lungimea cablului poate fi controlată. Pentru că nimic nu este mai incomod decât căștile care se încurcă sau cablul care te incomodează când lucrezi la aparate în sala de forță.

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here