(P) Forever 21, mai aproape de tine

0
806

Avem o veste bună pentru tine! Unul dintre cei mai mari retaileri de modă din lume, cu o reţea de peste 820 de magazine la nivel mondial, își deschide pe 30 septembrie cel de-al doilea magazin în capitală, în mall-ul Sun Plaza. Și ghici ce: întreaga suprafață de 2000 de m2 va găzdui cele mai cool haine. Fii sigur că-ți pregătelti un plan de shopping.

Pregătește-ți garderoba pentru noul sezon

Odată cu venirea sezonului rece, trebuie să-ți schimbi și garderoba. Sigur, piesele pe care le purtai anul trecut își pot găsi și anul acesta loc în dulapul tău, dar au nevoie de un update. La Forever 21 găsești acele piese-cheie care îți vor completa orice ținută, fie că stilul tău e casual, sport sau elegant. Pont: Păstrează-ți un item favorit – cămașa ori tricoul de care te leagă amintiri frumoase – și alege-ți restul outfitului conform noilor tendințe, pe care îți va fi atât de ușor să le identifici cu ajutorul propunerilor brandului american.

Mergi la sigur

Ca orice bărbat, nu-ți place să pierzi foarte mult timp când îți alegi ținuta. Ai vrea ca cineva să simplifice lucrurile pentru tine și să nu dai greș îndiferent de alegerile vestimentare pe care le faci. Forever 21 te ajută: îți pune la dispoziție o gamă largă de piese versatile care te vor ajuta să faci mixuri perfecte.

Ține pasul cu tendințele

Fie că ești ori nu la zi cu propunerilor marilor case de modă în fiecare sezon, trebuie să știi că la Forever 21 colecțiile înglobează cele mai noi tendințe, deci și outfiturile tale vor fi arăta ca luate de pe podium, în plus, calitatea materialelelor e excelentă, iar prețurile sunt accesibile.

BONUS!

Deschiderea noul magazin Forever 21 din Sun Plaza îți poate aduce un voucher în valoare de 50 de lei dacă te numeri printre primii 400 de vizitatori. Fii acolo pe 30 septembrie, înainte de ora 11!

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here