(P) Depaseste-ti asteptarile – inovatia care iti va oferi noi experiente

0
259

Dorinţa tot mai mare a noastră de a fi mereu la curent cu noutățile, de a fi conectați cu cei dragi şi de a folosi ultimile inovaţii tehnologice a devenit un fenomen normal. Deși suntem tot mai conectați la tehnologie, aceasta devine un instrument important în activitățile noastre zilnice atunci când aduce inovația cu adevărat utilă și care ne depășește așteptările, punându-și amprenta pe stilul de viață.

Într-adevăr, bărbații au o legătură aparte cu tehnologia și toate inovațiile apărute de-a lungul timpului; acestea le-au stârnit interesul și le-au oferit noi perspective asupra lucrurilor și activităților din viața lor de zi cu zi. Percepția că bărbații sunt atrași doar de tehnologie și lucruri exacte s-a schimbat odată cu stilul de viață care evoluează tocmai prin intermediul noilor tehnologii apărute.

Acum bărbații sunt foarte atenți la imaginea lor, de la ținuta pe care o poartă, modul în care este amenajată casa în care locuiesc, tehnologia pe care o integrează mașina lor, care mai nou poate fi comandată prin diverse aplicații și gadgeturi, la locurile pe care le aleg pentru ieșirile în oraș și până la gadget-urile pe care le folosesc.

Galaxy Note Edge_1

Tehnologia devine tot mai personală, adaptând-se modalităților noastre naturale de a comunica, crea, de a trăi la un nou nivel în fiecare zi.

Tocmai de aceea, Samsung, pentru a răspunde nevoilor și așteptărilor noastre zilnice, a inovat dezvoltând noul telefon Samsung Galaxy Note Edge care îți va depăși așteptările și care te va ajuta să îți depășești și tu propriile așteptări setate. De la design-ul inovator, cu un ecran unic, curbat pe partea laterală a telefonului, până la funcțiile de ultimă generație, noul Galaxy Note Edge îți va oferi mai mult decât te aștepți de la un telefon, îți va oferi o experiență de top care se va reflecta și în stilul tău de viață.

Ecranul lateral al telefonului Note Edge îți oferă acces rapid la aplicațiile utilizate frecvent sau la alerte. Acum, când vei fi într-o ședință cu partenerii de business, sau le vei arăta prietenilor un clip pe telefon, nu vei mai fi întrerupt de notificările venite pe telefon și nici nu vei mai fi nevoit să îți distragi atenția în întâlniri verificându-ți mesajele primite. Pe ecranul lateral al telefonului vor rula discret notificările și alertele, fără ca tu să-ți întrerup activitatea desfășurată.

Pentru a-ți eficientiza sarcinile zilnice, Galaxy Note Edge va fi secretul tău pentru multitasking, pentru că te va ajuta să fii mai organizat și să ai parte și de distracție, dar să fii informat și cu tot ce se întâmplă la birou, sau să rezolvi rapid taskuri apărute pe neașteptate. Datorită S-Pen-ului îmbunătățit, care oferă o experiență asemănătoare cu cea a unui stilou, simulând fidel scrisul pe hârtie, vei putea nota din mers lucruri importante pe care ți le amintești, sau vei putea schița rapid idei spontane care se pot transforma ulterior în proiecte de succes.

Galaxy Note Edge_LifestyleDe asemenea, cu ajutorul funcției Snap Shot, vei putea fotografia oriunde te-ai afla lucrurile care te inspiră, după care vei putea transforma imaginea în notiță editabilă. Pe aceasta vei putea adăuga cu ajutorul S Pen-ului observațiile tale și o vei putea trimite colegilor sau prietenilor tăi pentru a le împărtăși ideile tale.

Știm că faci parte din categoria bărbaților care sunt tot mai atenți la imaginea pe care o afișează și își doresc să facă mai mult sport și să fie mai activi. Galaxy Note Edge va fi partenerul perfect pentru a te menține în formă. Echipat cu funcția S Health îmbunătățită care oferă mai multe instrumente pentru fitness, precum pedometru, senzori de monitorizare sau istoricul dietelor și al exercițiilor, Note Edge va fi antrenorul tău personal mereu la îndemână. Pentru a completa un stil de viață activ, Galaxy Note Edge se poate conecta și cu ceasul inteligent Samsung Gear S, oferindu-ți și mai multă libertate de mișcare și conectivitate.

De asemenea, Galaxy Note Edge va ține pasul cu tine până la finalul zilei, pentru că îl vei putea încărca rapid. Datorită funcției Fast Charging îl poți încărca în timp ce iei prânzul, iar atunci când ești într-o călătorie poți activa Ultra Power Saving Mode și vei avea acces la telefon până ajungi la destinație.

Funcțiile noului smartphone Samsung, dar și design-ul care îți va evidenția stilul și interesul pentru ultimele inovații în tehnologie, vor face din acestea instrumentul tău preferat.

Galaxy Note Edge te face să descoperi că telefonul nu mai este doar un gadget, ci poate transforma activitățile tale în experiențe, contribuind la îmbunătățirea stilului tău de viață.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here