(P) Cum sa ai mai multa grija de masina ta

0
313

IMG_3724Cam acelasi lucru se intampla si cand vine vorba de o masina. Evident, lucrurile nu au aceeasi nota grava ca in cazul tratarii unei persoane desi, date fiind pasiunile dezvoltate de unii dintre noi putem sa atribuim aceeasi gravitate atunci cand motorul nu se mai aude la fel de bine sau cand acceleratia impinsa la maxim nu ne mai arunca la fel de puternic in spatarul scaunului.

Oricat de fiabila si rezistenta este o masina si oricat de multe teste ti-a spus producatorul ca a realizat, drumurile dificile, mai ales de la noi, sau incidentele din trafic de care trebuie sa ai si ceva noroc ca sa scapi, te aduc in situatia de a fi nevoit sa cauti un magazin piese auto sau un service care sa se ocupe de toata manopera. Ei bine, aici trebuie sa ai aceeasi grija pe care o ai atunci cand cauti un doctor pentru ca o piesa de schimb care nu este de calitate iti poate aduce mai multe neplaceri si poate duce factura de reparatii mult peste bugetul acceptabil.

Piesele auto originale sunt cheia oricarei reparatii de calitate pentru ca acestea sunt concepute sa aiba o anumita rezistenta si fiabilitate care le da rezistenta garantata in timp. De asemenea, piesele originale nu afecteaza alte piese ale masinii sau, si mai rau, tinuta de drum a masinii si siguranta in timpul mersului. Astfel, daca esti in cautare de piese de Volkswagen, Renault, Dacia sau pentru alte modele populare, rezista tentatiei de a plati putin unor furnizori indoielnici.

Cea mai buna varianta este sa te orientezi catre magazine mari, specializate in vanzarea de piese auto, care au in spate contracte serioase cu producatori autorizati. Le recunosti usor prin oferta larga pe care o au atat pentru modelele mai vechi, dar si pentru modelele mai noi. Este una sa ti se spuna ca poti gasi piese auto Skoda si alta sa gasesti pe un site piese auto Skoda Rapid, model 1,3 S. Este clar ca un magazin sau un magazin online care iti poate furniza repere auto la un nivel atat de detaliat, cum este de exemplu auto-timas.ro, are intr-adevar piese originale pe care le poti cumpara cu incredere. De altfel, increderea intr-un furnizor o poti capata de la prima comanda prin promptitudinea cu care ti se raspunde indiferent de piesele auto de care ai nevoie.

Powered by SEO monitor

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here