(P) Cum o poti impresiona in 3 pasi?

0
259

Şi nici aici nu trebuie să te complici exagerat. Fă-o pur şi simplu să nu te mai uite niciodată. Se poate! Acum afli combinaţia care o va lăsa fără cuvinte: aur şi diamante.

1. Alege o Bjuterie-Spectacol!

De Crăciun, un inel cu diamante FIRESQ este opţiunea perfectă. Magia acelor zile şi designul te vor face Eroul ei! Ai să vezi! Am luat ca exemplu acest inel din aur alb de 18 kt cu 26 de diamante negre (1,30mm) ce au un carataj total de 0.28Ct. Diamantul central are 1,01ct, culoarea “Natural Fancy Yellow Light” -Certificat international IGL (raport no.6822262) gravat cu laser: BE111.

S-ar putea să sune prea complicat dar vorbim de o achiziţie importantă şi sigură. Bijuteriile FIRESQ se pot găsi în exclusivitate în cel mai sigur magazin online de la noi: Diamante.ro. Priveşte puţin inelul. Nu va mai ştii ce să spună!

2. Îndrăgosteşte-o Iremediabil!

cercei

Februarie-Martie. Primăvara este cu adevărat frumoasă când iubeşti. Dar nu ţine doar pentru tine. Arată-i ce simţi. Ocazii sunt: Ziua Îndrăgostiţilor (a noastră şi…a lor), 1 Martie, 8 Martie. N-am spus că trebuie să cumperi 4 bijuterii.:)

Inel are deja. I l-ai luat de Crăciun. Şi e încântată maxim.

O pereche de cercei FIRESQ oferiţi din suflet înseamnă un Gest. 34 diamante cu un carataj total de 0.30 Ct si 2 pietre topaz (8×6 mm) cu un carataj de 2.88ct. Totul îmbrăcat în aur alb de 18 carate. Ţi-o imaginezi purtându-i?

3. Ziua Ei e Ziua Voastră

pandant

Al treilea moment crucial se marchează cu Pandantivul-Sărbătoare de la FIRESQ. O bijuterie lucrată din aur alb in combinatie cu aur roz de 18 Kt, cu 46 rubine cu un carataj total de 0.59 Ct. E mult prea frumos.

Ţi-am propus 3 gesturi care o vor impresiona. Bijuterii cu design fabulos am mai găsit. Tot pe Diamante.ro. Descoperă-le şi tu.

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here