(P) Couturier, un nou magazin online cu produse de lux pe piața românească

0
836

Brandul “Couturier” (marca înregistrată la Osim) este administrat de Cătălin Soare, general manager cu o experiență de 14 ani în domeniul de fashion retail, și este prezent fizic în București (și online) din anul 2011.

Călătoresc anual de multe ori în Italia, de unde achiziționez toate produsele. Lucrez cu branduri și din alte țări precum Franța, Spania, Portugalia sau Danemarca, dar contactul dintre noi se realizează la târguri de profil din Italia. Particip la cele mai importante târguri de fashion din Europa: PITTI IMMAGINE UOMO în Firenze și MICAM în Milano (doar de încălțăminte), spune Cătălin Soare. Comenzile pentru fiecare sezon le depun de fiecare dată în Milano, în urma unei analize complete și foarte minuțioase a tuturor brandurilor prezente.

În prezent, magazinul online deține produse din colecția actuală toamna-iarnă 2016-2017 a următoarelor branduri:

  • CLASSE TOSCANA (handmade & handpainted sneakers din Italia, regiunea Toscana). Oferă produse de calitate superioară și avantajul diferențierii de alte branduri concurente.
  • BLAUER (marca este originară din SUA, dar aceste produse sunt dedicate pieței europene – BLAUER ITALIA). Brandul are notorietate la nivel mondial. Mai multe produse care aparțin acestui brand urmează să apară pe site în zilele următoare.
  • D’ACQUASPARTA (handmade running sneakers din Italia, Firenze). Este o marca premium din cadrul târgului MICAM, localizată în pavilionul luxury.
  • EXTON (încălțăminte handmade în Italia, dar cu preturi medii). Prezintă o varietate largă de produse, care acoperă întreg segmentul de încălțăminte.
  • GARMENT PROJECT (brand danez care produce în Portugalia sneakers bărbătești de înalta calitate, recunoscut pentru designul minimalist al tenișilor din piele, în stilul celor de la LANVIN ori GIVENCHY).
  • KENZO (încălțăminte pentru bărbați din ultima colecție a designerului japonez, achiziționat de puternicul grupul francez JB MARTIN);
  • NICEMESS (brand nou din Spania, care se remarcă printr-o calitate ireproșabilă a produselor și un design greu de egalat, dar cu un preturi accesibile – DESIGNED AND CRAFTED ÎN SPAIN).
  • RRD ROBERTO RICCI DESIGNS (brand ce aparține lui Roberto Ricci, practicant al sporturilor acvatice, care a transpus în fashion materialele și facilitățile techno ale echipamentelor pe care le produce pentru windsurfing, kitesurfing, surfing, wetsuits). Produsele au o calitate superioară, asemănătoare brandului Moncler, însă preturile sunt mult mai accesibile.
  • CHEVIGNON (brand cunoscut din Franța, renumit pentru gecile din piele, cojoace din blană naturală și jachete cu fulgi de gâscă din Pirinei).

Toate aceste branduri sunt vândute în cele mai bune magazine din Italia, cum ar fi renumitul “La Rinascente” din Milano, Firenze, Roma sau de cele mai prestigioase boutique-uri de lux prezente on-line și off-line, cum ar fi “LUISAVIAROMA”. Magazinul online propune așadar, un mix de branduri puternice și bine studiate.

Toate produsele din site sunt autentice și au facturi de achiziție. De asemenea, acestea sunt oferite la un preț extrem de competitiv având în vedere notorietatea brandurile respective.

Începând cu sezonul SS17, Couturier își propune să aducă produse noi, de la alte branduri, care nu se găsesc pe piața din România. Pentru a fi la curent cu oferta magazinului, vizitați https://couturier.ro/.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here