(P) Cosuri cadou de Craciun – doar corporate?

0
1309
cadou de craciun

Nu, cosurile cadou nu trebuie sa fie oferite numai la nivel corporate, catre angajati sau catre diversi clienti, colaboratori sau furnizori. Aceste minunate cosuri de Craciun reprezinta o metoda simpla, eleganta si personala de a transmite un mesaj catre toti cei ce merita atentia noastra, si aici includem colegii de munca, prietenii apropiati sau mai putin, precum si pe cei ce se afla la distante mai mari de noi si la care un dar ajunge mai greu.

Cosurile sau pachetele cadou contin de regula mai multe tipuri de produse diferite, din categorii diferite: bauturi (de cele mai multe ori vin sau spumant de calitate), desert (ciocolata, bomboane de ciocolata, diverse tipuri de fursecuri sau prajiturele, cozonac sau Panettone, etc.), eventual preparate traditionale sau internationale, mai greu de gasit in supermarketuri. Tocmai aici sta si secretul unui astfel de cos cadou: el contine produse ce se gasesc mai greu sau deloc in magazinele clasice si pe care oamenii le vor savura atat pentru calitatea lor superioara, cat si pentru ineditul lor.

Un astfel de cadou de Craciun inspirat puteti gasi in magazinul online Boutique Cadeaux. Bine organizat si mai ales aprovizionat, site-ul este un ajutor de nadejde pentru domni in special, care nu au de regula inspiratie pentru  alege cadouri potrivite pentru cei de langa ei, fie ca vorbim de doamne sau domni, de colegi, prieteni, sefi sau rude.

Cosurile cadou de Craciun – asa cum sunt numite generic aceste pachete – pot avea diverse forme, ambalaje, marimi si continut diversificat. Pot fi asadar cadouri in cosuri, cadouri in cutii, cosuri pentru copii, cosuri cadou pentru doamne si cosuri cadou pentru domni. Fiecare model este personalizat si adaptat destinatarului, continand produse care sa fie mai aproape de ceea ce isi doreste acesta.

Cosurile cadou pentru Craciun nu sunt asadar doar cadouri ce se pot trimite sau oferi in domeniul corporate, pentru colaboratori sau angajati, ci sunt potrivite si pentru a fi daruite intre colegi sau prieteni. Este o cale eleganta de a da un semn de apreciere pentru cei de langa noi, pentru cei la care ajungem poate mai greu si mai rar. Iar faptul ca exista magazine online precum Boutique Cadeaux care creeaza, impacheteaza si livreaza aceste cosuri direct destinatarului final nu poate fi decat un motiv in plus pentru care sa apelati la aceste daruri.

 

Sursă foto: Pexels

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here