(P) Cele mai bune recomandari pentru concediul la schi in Austria

0
293

Tirolul pentru sportivi

Când vine vorba de schi, Tirolul este o regiunea superlativului absolut: peste 100 de domenii schiabile și 3.400 kilometri de pârtii de toate gradele de dificultate, 70 de snowparcuri pentru freeskieri și boarderi. Infrstructura este asigurată de cele mai moderne telecabine și telescaune.

Iubitorii anotimpului de iarnă şi de zăpadă se bucură de cei cinci ghețari din Tirol, Kaunertal – Pitztal– Sölden – Stubai – Hintertux, ce garantează pârtii cu zăpadă foarte bine amenajate zece luni pe an. Spre exemplu pe ghețarul Hinterux se poate schia chiar și în timpul verii! 

Detalii aici >>

Dacă vreți să vă cazați chiar lângă pârtie, vă recomandăm una din cabanele luxoase ale Gradonna Mountain Resort sau Adler Lounge, la peste 2.500 metri altitudine, în localitatea Kals am Großglockner.

Cele mai bune oferte de cazare pentru schi le găsiți aici >>

IceQ_Sunset_(c) Ötztal Tourismus_Rudi Wyhlidal-9228

Tirol pentru iubitorii de răsfăț

Cine își petrece toată ziua pe pârtie, se bucură seara de relaxare la una din oazele spa ale hotelurilor tiroleze. Cei care caută distracția găsesc numeroase locații de Aprèsski, într-un cadru confortabil sau elegant.

Detalii aici >>

Cum ajungeți rapid și confortabil în stațiunile de schi din Tiol

Aeroportul din München este punctul de plecare ideal pentru a ajunge rapid și ușor în stațiunile din Tirol. Cu un total anual de 40 de milioane de pasageri, aeroportul din München este cel mai mare din regiunea alpină. Numai spre România există 90 de legături pe săptămână din München.

–      București – München: 5 zboruri pe zi cu Lufthansa și Tarom

–      Sibiu – München: 3 zboruri pe zi cu Lufthansa și Tarom

–      Cluj-Napoca – München: 2 zboruri pe zi cu Lufthansa

–      Iași – München: 2 x săptămână cu Tarom

Detalii aici >>

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here