(P) Cazare in Busteni sau Brasov pentru a fi aproape de un week-end off-road

0
260

Daca raspunsul tau este de mult sau niciodata, este timpul sa folosesti din plin lunile de toamna pana la caderea stratului gros de zapada. Iar daca nu ai o masina dotata pentru asa ceva dar esti pasionat si ai vrea sa incerci, cauta pe internet competitii de profil, grupuri de oameni care sunt pasionati de off road si cu siguranta vei reusi sa iti faci o idee daca merita sau nu sa incepi sa investeti si tu intr-o masina pregatita pentru astfel de experiente.

Pentru a nu fi pe graba intr-o astfel de expeditie si mai ales daca mergi intr-un grup mare de prieteni, cel mai bine este sa iti alegi zona preferata – iar Valea Prahovei este una din optiunile cele mai interesante, sa te interesezi de traseele cele mai potrivite si apoi sa cauti oferte de cazare in Busteni, Sinaia, Predeal sau alte statiuni din zona vizata de tine pentru a te bucura de confort dar si pentru a fi aproape de locul actiunii cat mai devreme dimineata si pana noaptea tarziu.

In functie de cat timp ai la dispozitie, poti cauta referinte sau intreba prietenii, poti cere recomandari sau te poti adresa unei agentii de turism care iti poate da detaliile de care ai nevoie rapid si care se va ocupa de rezervare. Ar fi util sa cauti evenimente speciale de off-road. Chiar daca nu participi direct la o competitie de profil, poti testa trasee batute de cei mai buni in domeniu, poti sa stai de vorba cu oameni experimentati si care sigur au multe de povestit, poti sa afli multe lucruri interesante despre masini, cai putere si modificari facute special pentru a face fata unor trasee dificile.

Dar daca tot iesi la munte, poti sa adaugi in program si alte activitati. Fa-ti o lista cu punctele importante de vazut, eventual si traseele turistice accesibile. Daca ai ales o oferta de cazare in Brasov, lista de activitati in aerul proaspat si curat al muntelui poate fi extrem de atractiva. Nu ezita sa apelezi chiar la serviciile unui ghid local care stie cel mai bine sa te duca pe muntii din preajma sau la o agentie de turism care poate sa-ti recomande mini-excursii in zonele extrem de atractive din afara orasului precum cetatea Rasnov sau chiar la Bran. Cauta vile sau hoteluri care sa ofere suficiente posibilitati de petrecere a timpului. Rezerva o tura cu ATV-urile, o partida de paintball sau o sedinta de calarie ori tras cu arcul. Sau cauta o vila dotata cu mese de tenis, o piscina sau un jacuzzi pentru a face o adevarata surpriza grupului tau de prieteni.

Powered by SEO monitor

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here