(P) Campionii s-au întâlnit la avanpremiera filmului „Pumni de piatră”

0
2009

Cinema City din AFI Palace Cotroceni a fost locul pentru întâlnirea cu marii campioni, la avanpremiera filmului„Pumni de piatră /Hands of Stone”.La eveniment a luat parte unul dintre cei mai mari campioni la box ai României, Leonard Doroftei, dar și Dorin Chioțea, Andrei Leonte,Monica Iagăr, Camelia Bălțoi, Daniel Nițoiu & Marina Neagu, Alice Năstase-Buciuta, Olivia Alexandra Niță, Iulia Ionescu,alături de jurnaliști și bloggeri, care au descoperit de o poveste plină de acţiune, forţă, determinare, dar şi emoţie.

Leonard Doroftei a fost cu atât mai impresionat de povestea filmului, cu cât els-a regăsit în personajul principal al filmului, Roberto Duran aka „Manos de piedra”, amândoi asemănându-se ca stil de luptă – agresiv şi hotărât. Mai mult, ambii deţin titluri de campioni mondiali profesionişti la categoria semi-uşoară a versiunii WBA. 

„Hands of Stone / Pumni de Piatră” spune povestea legendarului Roberto Duran şi a antrenorului său Ray Arcel, precum şi a modului în care şi-au schimbat viaţa unul celuilalt. E o poveste despre iubirea şi pasiunea din inima erei de Aur a Boxului, având în centru rivalitatea dintre Duran şi Sugar Ray Leonard. Robert de Niro – câştigător al două premii Oscar – joacă rolul legendarului antrenor Ray Arcel, un evreu din Harlem, care a devenit primul antrenor de box ales în Boxing Hall of Fame. El a antrenat mai mult de două mii de luptători în decursul unei cariere de 70 de ani, şi nici unul dintre aceştia nu a fost rănit grav. Filmul prezintă reîntoarcerea sa după o pensionare forţată de Mafia din Madison Square Garden. Arcel decide să-l antreneze pe Duran pe gratis, riscându-şi propria viaţă, şi porneşte alături de el o călătorie demnă de o relaţie tată-fiu, care îl va schimba pentru totdeauna.

Olivia Alexandra Nita
Olivia Alexandra Nita
Alice Nastase Buciuta
Alice Nastase Buciuta
Andrei Leonte
Andrei Leonte
Camelia Baltoi
Camelia Baltoi
Dorin Chiotea
Dorin Chiotea
Iulia Ionescu
Iulia Ionescu
Leonard Doroftei & Daniel Nitoiu
Leonard Doroftei & Daniel Nitoiu
Leonard Doroftei
Leonard Doroftei
Marian Neagu & Daniel Nitoiu
Marian Neagu & Daniel Nitoiu
Monica Iagar
Monica Iagar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here