(P) Calin Grigoriu Trio sustine Kilimanjaro Challenge pentru fundatia Send a Cow printr-un concert caritabil

0
296

Vineri, 19 februarie 2016, începând cu ora 19.30, Călin Grigoriu Trio susţine la sala de concerte a Cercului Militar Naţional concertul caritabil extraordinar „Africa se poate hrăni singură”.

Concertul şi ascensiunea a doi voluntari români pe Kilimanjaro reprezintă, în România, principalele forme de strângere de fonduri pentru susţinerea proiectelor fundaţiei Send a Cow, în demersul ei de a eradica foametea în Africa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cei doi voluntari sunt Paula Muntean şi Andrei Baicu, singurii participanţi din Europa Continentală în acest proiect internaţional.

„Mă bucur că ne putem implica în acest proiect şi putem ajuta oamenii aflaţi în dificultate. Paula şi Andrei vor avea de susţinut proba fizică, pe cel mai înalt munte din Africa, timp de 7 zile, iar noi vom face tot ce putem astfel ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulţi oameni”, spune Călin Grigoriu. „Ne-am gândit la contextul global al întregului proiect şi am ales pentru acest concert stilul world contemporary music în care inserăm compoziţii de muzică clasică”, mai adaugă artistul.

Fundaţia Send a Cow implementează proiecte pentru educarea populaţiei sărace din Africa în creşterea animalelor şi folosirea responsabilă a pământului. În 2015 organizaţia a ajutat mai mult de 120.000 de oameni să devină fermieri, ridicând la 1 milion numărul celor susţinuţi în cei 25 de ani de când a fost înfiinţată. Preşedintele fundaţiei Send a Cow este Alteţa Sa Regală, Prinţul de Wales.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Susţinerea proiectelor derulate de fundaţia Send a Cow se face prin donaţiile obţinute în schimbul invitaţiilor la concert, din licitarea lucrărilor de artă şi din sponsorizări.

Accesul la concert se face în baza invitaţiilor primite de la organizatori. Donaţia recomandată este de 100 lei, iar invitaţia este pentru o persoană. Invitaţiile pot fi obţinute de la Paula Muntean ([email protected]) şi Andrei Baicu ([email protected]).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here