(P) Bunicul dezlantuit

0
302

Comedia „Bunicul dezlănţuit” îl prezintă, din 5 februarie la cinema, pe Robert De Niro în rolul unui veteran lipsit de prejudecăţi şi hotărât să demonstreze că viaţa merită trăită din plin la orice vârstă. Filmul este distribuit de Freeman Entertainment.

Jason Kelly (Zac Efron) se află la doar o săptămână distanţă de nunta cu fiica răsfăţată a şefului său, deci cu un pas mai aproape de visul lui de a deveni partener la firma de avocatură unde lucrează de mult. Abia târziu, tânărul va realiza că toate planurile îi sunt periclitate de bunicul guraliv, cu care pleacă în vacanţa de primăvară la Daytona. Între petreceri scandaloase, conficte aprinse în bar şi o noapte epică de karaoke, bătrânul Dick (Robert De Niro) pare de neoprit. Încearcă cele mai provocatoare experienţe şi face tot posibilul să-şi convingă nepotul să i se alăture.

La finalul acestui concediu incredibil, bunicul dezlănţuit şi formalul său nepot descoperă că există multe lucruri pe care le pot învaţa unul de la celălalt şi leagă o relaţie mai strânsă ca niciodată.

Pe lângă Robert De Niro şi Zac Efron, din distribuţia comediei mai fac parte Julianne Hough, Aubrey Plaza, Dermot Mulroney şi Adam Pally.

Titlul original: Dirty Grandpa

Gen: Comedie

Regia: Dan Mazer

Scenariul: John Philips

Producători: Bill Block, Jason Barrett, Barry Josephson, Michael Simkin

Distribuţia: Robert De Niro, Zac Efron, Zoey Deutch, Julianne Hough, Aubrey Plaza, Dermot Mulroney, Adam Pally

Casa de producţie: Lionsgate

Limba:  Engleză

Lansare în România: 05.02.2016

Durata: 102 minute

Rating: N15

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here