(P) Bărbierit la gravitație zero

0
298

Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului a fost Interstellar. În film, Matthew McConaughey salvează omenirea parcurgând un drum neobișnuit, în afara spaţiului terestru. Poate ai empatizat cu el, după ce l-ai văzut la cinema în rolul lui Cooper sau poate fiorii te străbat doar când te gândești la experienţa de a fi deasupra planetei.

Te-ai gândit cum ar fi dacă o parte din scenariul călătoriei „interstelarului“ Cooper ar fi reală și, fără a fi astronaut de meserie, ai putea vedea cerul dintr-o navă spaţială?

HAI ÎN SPAȚIU

Philips îţi oferă o astfel de șansă, datorită unui parteneriat special cu XCOR Space Expeditions, care vizează programul de călătorii comerciale în spaţiu. În cadrul programului sunt oferite, la nivel global, 20 de bilete la bordul navelor XCOR Lynx Mark I și XCOR Lynx Mark II. Câștigătorii vor avea acces la serviciile de formare a astronauţilor în cadrul Expediţiilor Spaţiale XCOR. Poţi fi tu unul dintre norocoși, dacă participi la concursul desfășurat pe site-ul dedicat www.philips.ro/provocareaspatiului, între 20 noiembrie și 31 decembrie 2014, și răspunzi la întrebarea: „Tu ce ai vrea să faci dacă ai ajunge în spaţiu?“.

Interesat? Și totuși, ce ai face acolo unde gravitaţia nu mai are regulile pe care le știi, într-un spaţiu unde nimic nu se ancorează de pământ așa cum ești obișnuit? Cu siguranţă, nu gesturi pe care le faci zilnic – de exemplu, nu ţi-ai putea închipui că te poţi bărbieri.

09_2014_01_03_04_05_06_Pre_Launch_FB_PSD copy

ALEGE USTENSILELE CORECTE

Ei bine, poţi, și Philips ţi-o dovedește. Cel mai nou aparat lansat de celebrul brand, Philips seria 9000, a fost testat în condiţii de gravitaţie zero, cu ajutorul specialiștilor de la XCOR Space Expeditions, pentru a dovedi că tehnologia sa poate asigura un bărbierit perfect. Capetele flexibile în opt direcţii de pivotare urmăresc cu exactitate fiecare contur al feţei, astfel că aparatul îndepărtează cu până la 20 la sută mai multe fire de păr cu fiecare trecere, faţă de seria anterioară, Philips Senso Touch 3D.

Aparatul de bărbierit Philips 9000 include lame V-Track de mare precizie, un sistem de bărbierit inovator, care permite tăierea firului de păr cu până la 30% mai aproape de piele. La atingerea unui buton, sistemul unic SmartClean curăţă, usucă, încarcă și lubrifiază aparatul de bărbierit Philips seria 9000. Setările de confort personal permit utilizatorilor să adapteze aparatul de ras pentru a se potrivi tipului de piele și de păr pentru un confort optim pe toate părţile feţei
și ale gâtului.S9711

INTRĂ ÎN TABĂRA PROFESIONIȘTILOR

Se estimează că peste trei sferturi dintre bărbaţi se bărbieresc măcar o dată pe zi (dacă trăiai cu impresia că trendul bărboșilor cool e în creștere, iată că un obraz fin este încă în topul preferinţelor). Petreci aproximativ cinci luni din viaţă doar cu aparatul de ras în mână. Și, până să fi ajuns la un bărbierit fără usturime, fire crescute în piele sau piele înroșită, ai experimentat câteva tăieturi. Te poţi declara maestru? Ei bine, mulţi bărbaţi încă mai caută tehnicile potrivite.

14020515rd_e1p

SCAPĂ DE IRITAȚII

Mai mult, dacă ești la vârsta la care jobul e cel mai important pilon al vieţii, nu ai prea mult timp pentru a te bărbieri: cu cât mai repede, cu atât mai bine. Primul pas spre acest rezultat e să identifici elementele care duc la iritaţii, cum ar fi faptul că nu respecţi mereu sensul corect de tăiat firul de păr. Știm că uneori ai senzaţia că dacă o faci în sensul invers al creșterii termini mai repede procedura, dar crede-ne că nu merită secundele salvate. Și, oricum, de cele mai multe ori, firele cresc în direcţii diferite, așa că răbdarea e o virtute ce vine la pachet cu ritualul zilnic de bărbierit.

În plus, nu uita că părul se taie mai ușor când porii sunt deschiși, deci un duș fierbinte ţi-ar prinde bine înainte – dar, hei, ai mereu timp de așa ceva? Bărbieritul e un lucru serios, și să-ţi păstrezi faţa impecabilă e un lucru mai complicat decât pare.

1403070nqm_d4_

INVESTEȘTE ÎN TEHNOLOGIE

Felul în care te bărbierești influenţează nu doar aspectul, ci și calitatea pielii și chiar starea psihică. O piele sensibilizată se poate deshidrata mai ușor, reacţionează mai repede la factorii externi (amintește-ţi cum simţi frigul de afară, când faţa este deja iritată) și îţi creează o stare de disconfort. Investește întotdeauna în detalii importante, așa cum investești în tehnologia smartphone-ului, a mașinii sau a laptopului. Cei peste 75 de ani de inovaţie ai Philips în tehnologia bărbieritului electric îţi oferă încrederea să alegi un aparat care îţi permite să te bărbierești oriunde, oricând, fără să te temi că nerespectarea vreuneia dintre regulile de mai sus te va lăsa cu pielea înroșită sau chiar cu fire netăiate de lamele aparatului tău vechi. Un aparat testat în gravitaţie zero, ca Philips seria 9000.

Noua serie 9000 de aparate de bărbierit de la Philips este disponibilă în România începând de la un preţ recomandat de 1.108 lei pentru S9031, până la un preţ recomandat de 2.121 lei pentru S9711.

Ioana Vasile, Grooming Editor, scrie despre produse de îngrijire și frumuseţe de cinci ani. Și-a început cariera lucrând la Marie Claire, apoi a continuat cu Harper’s Bazaar și cu Beau Monde Mirese, iar în paralel a devenit expertă și în îngrijirea masculină, având nume grele în portofoliu, ca Men’s Health, Esquire și chiar FHM.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here