(P) 24 de ore de prospețime cu noile șampoane CLEAR Men

0
338

 Acum există 3 noi variante de șampon CLEAR pentru bărbați: Cool Sport Menthol, 24 Fresh, Refreshing Grease cu formule ce conțin BIONUTRIUM 10 cu extracte naturale de mentă, ginseng și arbore de ceai.

 
E o fire sportivă ce caută o senzație absolută de răcoare a scalpului întreaga zi? Trebuie să încerce CLEAR Cool Sport Menthol. Ingredientele active ce intră în componența șamponului ajută la hrănirea scalpului în profunzime și la creșterea rezistenței naturale a pielii capului împotriva mătreții, iar efectul răcoritor al mentei îi oferă prospețime 24 de ore.*  
 
 
Are o viață activă și vrea să mențină senzația de prospețime timp de 24 de ore? Alege pentru el CLEAR 24 Fresh, recomandat pentru toate tipurile de păr. Datorită combinației de ceai verde, ginseng și ingrediente active antimătreață,CLEAR 24 Fresh este soluția ideală pentru o senzație de confort ce durează întreaga zi.
 
 
CLEAR Refreshing Grease cu esențe de citrice este special creat pentru a ajuta la menținerea sub control a scalpului cu tendință de îngrășare. Îndepărtează încă de la prima utilizare excesul de sebum pentru a menține scalpul curat și ajută la prevenirea apariției mătreții.* 
 
 
Cele 3 noi variante de șampon antimătreață de la CLEAR, special create pentru bărbați, conțin un complex unic denumit BIONUTRIUM 10 ce are în componență agenți antimătreață (Zinc Pyrithione, Climbazole), vitamine (B5, E), minerale (Na+, K+), lipide, agenți de hidratare și extracte naturale (mentă, ginseng și arbore de ceai). Datorită celor doi agenți antimătreață, șampoanele CLEAR oferă o mai mare eficiență în combaterea mătreții, în timp ce ingredientele active ajută la o mai bună curățare a scalpului și la crearea unei senzații îndelungate de prospețime. 
 
Formula câștigătoare oferită de CLEAR: 24 de ore de prospețime și zero mătreață!*
 
 

Prețuri recomandate:

Șamponul CLEAR Refreshing Grease Control (Citrus) (200 ml): 14,72 RON
Șamponul CLEAR 24 Fresh (Ginseng & Green Tea) (200 ml): 14,72 RON
Șamponul CLEAR Cool Sport Menthol (200 ml): 14,72 RON
 
*Mătreața vizibilă necesită utilizare regulată. 
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here