NUBA Cafe. Un meniu healthy și gustos

0
4959

Cel mai nou restaurant din lanțul NUBA se va deschide în cursul acestei săptămâni în zona Dorobanți, pe Av. Radu Beller la numărul 13.

Pe lângă designul spectaculos și garanția calității dată de renumele brand-ului, meniul noului restaurant va fi unul atent conceput atât pentru mic dejun cât și pentru prânz sau cină.

“Meniu Nuba este unul simplu și sănătos dar plin de diversitate. În cel de food regăsim preparate internaționale atât în zona de mic dejun cat și în cea de prânz.

 Din meniul de mic dejun vor face parte preparate diverse, hrănitoare, gustoase și sănătoase, de la Benedict Eggs și până la celebrele Pancakes iar din meniul de prânz și cină nu vor lipsi peștele, mușchiul de vită și salate diversificate, bogate în fibre și nutrienți.

 Meniul de desert aduce elemente noi și inedite, putem spune că ne-am pregătit mai intens față de cum am obișnuit clienții restaurantelor Nuba și Nuba Summer Vibes. Vom avea un display de torturi dar și prăjituri individuale pentru Take Way.” Pastry Chef Rareș – Cristian Dinu.

Restaurantul va excela și în ceea ce privește atmosfera dată de deschiderea largă a locației atât pe orizontală către stradă cât și pe verdicală, având un acoperiș retractabil, vibe-ul noii locații NUBA va fi cu siguranță unul pozitiv, urban-chic.

Programul braseriei va debuta cu micul dejun și se va încheia puțin după cină, pregătind și alte surprize pe timp de seară, aducând și putin din spiritul NUBA, deja consacrat pentru entertainment.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here