Mic dejun pentru campioni, în inima orașului, la GRAM Bistro.

0
832

Când te trezești dimineața nu-i așa că ai pofta să servești un mic dejun gustos și sănătos ? O veche zicală spune să mănânci la micul dejun ca un rege și la cină ca un cerșetor ! Adevarul este că majoritatea oamenilor nu prea mănâncă un mic dejun adecvat și în nici un caz un mic dejun sănătos.

Masa servită dimineața are rolul de a-ți oferii energie pentru întreaga zi. Un mic dejun ar trebui să conțină cereale integrale, alimente bogate în calciu, proteine și fructe bogate în vitame și minerale.

Știm că atunci când te gândești la micul dejun, îți vin în minte doar câteva alegeri, de cele mai multe ori destul de plictisitoare, dar micul dejun nu numai că nu ar trebui să fie o masă plictisitoare, ci ar trebui să fie o masă obligatorie, gustoasă și sățioasă.

Un astfel de meniu bogat în nutrienți, am găsit la un bistro simpatic, chiar în buricul Bucureștiului.

Gram Bistro (link : www.grambistro.ro) s-a remarcat încă de la început prin faptul că aici poți servii în weekend micul dejun întreaga zi ! Printre variantele de breakfast sănătoase dorim să menționăm Omleta Gram cu somon afumat, avocado și baby spanac, alături de mix salată sau omletele cu topping-uri la alegere, pentru cei care au altfel de preferințe. De asemenea, trebuie menționat și faptul că se folosesc doar oua ecologice. O altă opțiune de mic dejun sănătos este avocado toast cu mix de semințe și ou de prepeliță, pentru aceia dintre voi care sunt mereu pe grabă și mereu în lipsă de energie și vitalitate.

Tot o variantă mega healthy de breakfast pe care o poți încerca la Gram Bistro, este granola parfait ce conține iaurt grecesc, fructe proaspete și granola care este făcut în casă din fulgi și ovăz, fructe uscate, goji, semințe, nuci și miere. O variantă numai bună de încercat la început de săptămână, pentru că îți va da o stare de bine molipsitoare.

Nu trebuie să uiți de sănătatea la pahar : smoothiurile și fresh-urile ! Smoothie înseamnă vitamine, fribre, antioxidanți ! Este o băutură sățioasă, așa că o poți alege, oricând, în favoarea unei mese. Dacă alegi să consumi un smootie pe stomacul gol, nu numai că vei asimila toate vitaminele și fibrele, dar nu vei avea nevoie să te preocupi de micul dejun.

Acum, după ce ți-am oferit mai multe variante de meniu pentru un mic dejun sănătos, nu mai ai niciun motiv să-l ignori! Chiar și leneșii, boemi sau întârziații se pot bucura la Gram Bistro (link: www.grambistro.ro) , Bulevardul Nicolae Titulescu 4-8, la parterul cladirii America House, de un mic dejun, de ce n-ai face-o și tu ?!

Vizitează și pagina de Facebook www.facebook.com/grambistro .

Rezerverile se pot face la numărul +40723333509.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here