Men’s Health Men of the Year 2013 – Câștigătorii

0
318

DSC_8144

TOMA COCONEA

Pentru că a participat la una dintre cele mai grele competiții de adventure din lume, 10 zile cu parapanta și pe jos, prin Alpi, între Salzburg și Monaco.

iar acum nicio lună, a parcurs 810,4 km în 7 zile și 7 nopți, la ultramaratonul „No Finish Line“ din Monaco, clasându-se pe locul 5, din peste 9.000 de concurenți, și primul la categoria sa de vârstă.

Trofeul Men’s Health Men of the Year i-a fost oferit de Anca Bucur

***
DSC_8174

STEVEN VAN GRONINGEN

De șase ani, Maratonul Internațional București este cel mai important eveniment dedicat sportului de masă din București, punând Capitala României pe lista orașelor importante pentru atletism.

Această competiție nu ar fi fost posibilă fără sprijinul unui alergător pasionat și al unui bancher iscusit: CEO-ul Raiffeisen România.

Trofeul Men’s Health Men of the Year a fost ridicat de soția sa, Valeria Răcila van Groningen și a fost oferit de Roxana Ciuhulescu.

***

DSC_8200

DAN BORDEIANU ȘI TOMA CUZIN

Îi știți din rolurile lor din filme, seriale de televiziune și piese de teatru.

Sunt doi actori tineri care au decis să-și pună la lucru imaginea pentru a-i determina pe bărbați să aibă grijă de femeile din viața lor – mame, soții, fiice, iubite. Astfel, ei au devenit ambasadorii campaniei de informare despre cancerul de sân din acest an „Nu am făcut destul“.

.Trofeele Men’s Health Men of the Year au fost ridicate de Dan Bordeianu și au fost oferite de Paula Chirilă.

***

DSC_8231

CONNECT-R

A cântat încă din adolescență, mai întâi în R.A.C.L.A., apoi solo. De câțiva ani, hiturile sale au invadat posturile de radio, televiziunile și Internetul.

Este dovada vie că, indiferent de unde pornești, încrederea în tine, ambiția, talentul și munca te vor aduce în top.

Trofeul Men’s Health Men of the Year i-a fost oferit de Anda Adam.

***

DSC_8278

PETRU LUHAN

Este europarlamentar din 2009 și a avut numeroase inițiative în domeniul sănătății, în special prin inițierea unei declarații scrise a Parlamentului European pentru asigurarea accesului egal la tratament și politici de angajare flexibile pentru persoanele care suferă de maladii neurologice cronice de tipul Sclerozei Multiple, boală care afectează numeroși bărbați tineri. De asemenea, s-a implicat în lupta împotriva cancerului.

A fost desemnat anul acesta, la Bruxelles, Europarlamentarul Anului pentru activitatea sa din domeniul Sănătății.

Trofeul Men’s Health Men of the Year i-a fost oferit de Cori Grămescu.

***

DSC_8308

VIRGIL STĂNESCU

A fost, de cinci ori, cel mai bun baschetbalist al României. Își dorește ca tinerii să facă cât mai mult sport și face toate demersurile pentru ca 900 de copii de la centrele CSM și Steaua să se pregătească la cel mai înalt nivel.

Nu este doar jucător, ci și președinte al clubului Steaua și, de curând, vicepreședinte al Federației Române de Baschet.

Trofeul Men’s Health Men of the Year i-a fost oferit de Daiana Anghel.

***

DSC_8339

ILIE NĂSTASE

A câștigat Wimbledon, US Open și are în palmares peste 100 de turnee ATP – la simplu și la dublu –, o performanță reușită de doar alți trei jucători.

În 2013, se împlinesc 40 de ani de când a devenit primul Număr 1 mondial din clasamentul ATP.

Trofeul Men’s Health Men of the Year i-a fost oferit de Camelia Potec.

***

DSC_8403

DANI OȚIL

Se trezește în fiecare dimineață mai devreme decât noi, fie pentru că trebuie să meargă la serviciu, fie pentru a-și urma pasiunea.

Asta pentru că prezintă cel mai cunoscut matinal din România, Neața cu Răzvan și Dani, dar și pentru că este pasionat de hard enduro. Anul acesta, a câștigat, alături de Lucian Neaga, locul 2 la Red Bull Romaniacs, cea mai dificilă competiție de gen din lume, la clasa Expert Team.

Trofeul Men’s Health Men of the Year i-a fost oferit de Raluca Lăzăruț.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here