Men of the Year 2017: MagicHOME – refugiu pentru părinți

0
510
Premiul oferit de Men’s Health campaniei Împreună pentru MagicHOME a fost ridicat în cadrul galei de Zoli Toth și de George Vintilă.
Premiul oferit de Men’s Health campaniei Împreună pentru MagicHOME a fost ridicat în cadrul galei de Zoli Toth și de George Vintilă.

70% dintre copiii diagnosticați cu cancer provin din familii cu o situație financiară precară. Însă odată cu depistarea bolii, pe lângă costurile greu de acoperit, apar și schimbări pe plan psihic și emoțional, schimbări care afectează stilul de viață al întregii familii.

„Din păcate, campaniile umanitare sunt făcute ca să aline durerea. De aceea, vă invit să nu rămâneți indiferenți“, a spus Zoli Toth la ridicarea premiului oferit de Men’s Health.

Campania Împreună pentru MagicHOME a pornit din necesitatea creării unui refugiu care să-i poată ajuta pe părinții copiilor internați să o ia la capăt în fiecare zi, oferindu-le condiții decente pe durata tratamentului: băi, mese gratuite, suport psihologic și terapie. Campania a fost inițiată de Vlad Voiculescu – omul care a făcut nenumărate lucruri extraordinare pentru copiii cu afecțiuni oncologice sau alte boli grave și familiile lor – și este un proiect care merită sprijinul nostru. „Este o campanie extraordinară, cu niște oameni excepționali. E nevoie pentru viitor de mai mulți oameni implicați în asemenea proiecte“, a spus George Vintilă în cadrul galei Men’s Health Men of the Year. Poți ajuta și tu donând 2 euro dacă trimiți cuvântul MAGIC prin SMS la 8844 sau dacă donezi direct în contul asociației MagiCAMP (mai multe detalii pe pentrumagichome.ro).

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here