Men of the Year 2017: Gheorghe Hagi, regele fotbalului

0
401
Gheorge Hagi e un nume care nu mai are nevoie de introducere, mai ales că este întotdeauna implicat în câte un proiect de succes.
Gheorge Hagi e un nume care nu mai are nevoie de introducere, mai ales că este întotdeauna implicat în câte un proiect de succes.

A încheiat o carieră impresionantă în fotbal, fiind considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști în viață (afirmație care îi aparține lui Pelé), cel mai mare fotbalist român din toate timpurile, unul dintre cei mai buni mijlocași ofensivi din Europa. Asta ca să enumerăm doar câteva titluri. În 2017 Gheorghe Hagi a dat lovitura, încă o dată, și din rolul de antrenor. A creat, de la zero, cea mai impresionantă academie de fotbal din țara noastră și a reușit să devină, în această primăvară, cu o echipă bazată pe jucători crescuți de el, campion național al României. Hagi vede în academie o oportunitate de a schimba destine. Această instituție le oferă copiilor șansa de a se pregăti la un nivel de top și, de ce nu, de a-și depăși performanțele. Este totodată și un proiect social și de educație, care vizează includerea în comunitate a celor cu posibilități reduse, mizând pe performanță și disciplină.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here