Men of the Year 2014

11 decembrie 2014

Recunoscut pentru stilul său aparte, Cornel Ilie a devenit ambasador AVON, odată cu relansarea gamei de produse masculine a cunoscutului brand.

Cornel Ilie - foto Gabi Gogiu

Cornel Ilie

Vârsta: 38 de ani
Ocupație: cântăreț
Motivație: Este unul dintre cei mai stilați cântăreți din România, solistul uneia dintre cele mai tari trupe rock de la noi. O trupă care a creat anul acesta o adevărată mișcare socială dedicată tinerilor care cred într-o lume mai bună și mai frumoasă: Vunk și Orașul Minunilor.
Sunt 20 de ani de când Cornel și colegii lui din trupa numită pe atunci Vank și-au construit un studio în subsolul blocului în care locuiau. Melodii ca Noi o scoatem la capăt, Prăjitura cu jeleu sau Lângă inima mea vine inima ta au fost printre primele hituri ale trupei al cărui solist vocal era Cornel Ilie. În 2009, după o pauză de patru ani, trupa s-a reînființat, fără doi dintre membrii inițiali, cu numele Vunk. Succesul a continuat (în 2011 a fost declarată cea mai bună trupă pop-rock), iar Cornel și colegii lui s-au implicat și în alte domenii: au devenit ambasadori oficiali ai Organizației Autism România și au susținut campania socială „Vreau o țară ca afară“.

foto: Gabi GogiuCategorii: Lifestyle

ComentariiAboneaza-te la newsletter-ul Men's Health!


Noutăți