Life style

0
254

Am rugat doi prieteni, un inginer si un economist, sa se gindeasca la aparatele de antrenament cardio (banda de alergat, bicicleta stationara, bicicleta eliptica, stepperul, aparatul de vislit) si sa-mi spuna ce cred.

Inginerul a inceput sa imi vorbeasca despre mecanisme ­ pirghii, curele, pedale,in timp ce economistul se pregatea sa imi tina o prelegere despre eficienta si raportul intre efortul depus si rezultatele obtinute. Le-am spus: “OK, baieti, discutam alta data. Acum treceti la antrenament!, dar n-am putut sa ma abtin sa nu ma gindesc ca uneori aceste masinarii ne fac sa pierdem o multime de timp si energie (in plus, parem caraghiosi facind anumite miscari) si ne alegem cu prea putin.

La cite ore am petrecut calare pe aparatele cardio, acum ar trebui sa ma incapa pantalonii pe care ii purtam in timpul studentiei. Poate ca (asa cum am mai auzit de citeva ori in viata) fac ceva gresit. Aparatele cardio sint dusmani redutabili ai grasimii ­ dar numai cind sint folosite corect. Si pentru ca poti sa lucrezi foarte intens intr-o perioada scurta de timp, un antrenament efectuat in pauza de prinz sau dimineata, inainte de a merge la serviciu, va deveni nu numai posibil, dar cu adevarat eficient.

Urmeaza-le sugestiile si vei arde cu mult mai multa grasime decit partenerii tai de antrenament care-si dau sutetul exersind. Ca sa nu mai vorbim ca tu o sa ai timp si de o sauna sau un masaj.

Continuarea o veti citi daca veti cumpara numarul de septembrie, pag 92

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here