Intra in actiune cu Men’s Health

0
259

Cititorii nostri fideli au intrat in universul Men\’s Health si ne-au aratat de ce sunt in stare.

Competitia, aventura, distractia si noutatile i-au provocat pe 16 dintre cititorii nostri sa ni se alature in luna august si sa patrunda in universul Men\’s Health.

Prima zi i-a pus fata in fata cu Razvan Spiridon – redactor-sef MH si cu Andreea Raducan – campioanã olimpica la gimnastica. In plus, Ivana Iancu – expert in marketing si PR la Comitetul Olimpic si Sportiv Roman le-a oferit cartea Vartejurile gloriei, scrisa de ea si de campioana olimpica Viorica Susanu si avand ca subiect evolutia superba a echipei olimpice de canotaj la Atena 2004.

Cea de-a doua zi a fost una a antrenamentelor sportive si a inceput cu lectia de tae-bo coordonata de Michelle Dietrich – director general World Class Academy Bucuresti. A urmat o vizita in Complexul National Sportiv “Lia Manoliu”, unde cititorii nostri s-au intalnit cu echipa de gimnastica masculina si cu antrenorul Dan Grecu.

Intalnirea emotionanta cu multiplul campion Marius Urzica a precedat vizita la Institutul National de Medicina Sportiva. In sala olimpica de haltere ne-a intampinat insusi Nicu Vlad (presedintele FRH).

Citeste mai departe in numarul din Octombrie al revistei Men\’s Health.
ACUM ai posibilitatea sa vezi online toate pozele de la eveniment!

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here