Influențe sport

0
646

De Elisabeta Gedö. Foto: Tudor Cucu. Model: Ioan B./DejaVu Model Management. Grooming: Ioana Covali. Hair Styling: Mari Dinu/Keune Studio Fashion. Producție: CUCUANDCUCU. Fotografii realizate la Castel Film Studios.

Există o tendință generală ca hainele de stradă să se deosebească din ce în ce mai puţin de hainele sport. Cum? Datorită lejerităţii și a materialelor tehnologice din care sunt făcute, toată lumea le poartă. Cuvintele-cheie din această ecuaţie sunt: sweatshirt, sweatpants, tricouri polo, hanorace și jachete sport. La capitolul încălţăminte, sneakerșii au câștigat atât de mult teren, încât nici nu are rost să mai vorbim despre cât sunt de comozi sau despre cât de mult împrospătează un look. Mai mult, sandalele sport au fost reinventate și, în sfârșit, pot fi purtate fără să dea un aer ridicol, dimpotrivă. Acestea fiind spuse, te invităm să te inspiri din ţinutele propuse de noi și să încerci să te îmbraci cât mai lejer.

 

Sneakerșii coloraţi

O pereche perfectă de pantofi sport este o investiţie. Se potrivesc cu orice ţinută, iar dacă vrei să impresionezi, mizează pe monocromie. Albastrul e pe val sezonul acesta și nu vei greși dacă vei purta această culoare din cap până-n picioare. Pune un trenci din bumbac subţire peste tricoul și pantalonii tăi scurţi, pentru mai multă nonșalanţă.

Jachetă Burberry, 4.040 lei

Tricou Nike, 149,99 lei

Pantaloni scurți Freddy, 129 lei, Sport/Couture

Pantofi Adidas Superstar Supercolor, 521 lei

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here