In functie de ce criterii cumperi o tabla magnetica?

0
1239
tabla magnetica

Tabla magnetica este unul din accesoriile ce nu trebuie sa lipseasca din niciun birou individual, din nicio sala de curs sau din spatii destinate prezentarilor.

Alegerea unei astfel de table nu este usoara deoarece clientii trebuie sa aiba garantia calitatii produsului achizitionat de aceea oamenii trebuie sa stie cum isi pot alege tabla magnetica, in functie de ce criterii si cum pot impresiona auditoriul cu ajutorul tablei speciale. Acasa sau la birou, tabla magnetica este mult mai buna decat modelele clasice de produse destinate prezentarilor.

Cum se alege o tabla magnetica

In primul rand, clientul trebuie sa stie din start pentru ce va utiliza tabla magnetica. Sunt dispozitive simple dar si piese pe care oamenii pot scrie. Modelele utilizate la prezentari sunt insa cele preferate de majoritatea clientilor. De asemenea, oamenii trebuie sa tina cont si de suprafata tablei, pentru ca sunt unele cazuri in care au nevoie de o tabla mai generoasa si alte situatii cand si o tabla mica este suficienta.

Suprafata poate fi confectionata din sticla, portelan sau melamina, existand si modele ce contin o foaie de otel in structura lor fiind foarte durabile. Modelele de portelan sunt mai scumpe, insa si mai durabile cu o suprafata care nu se zgarie, iar cele din sticla sunt cele mai costisitoare, incadrandu-se de minune in decorurile avangardiste, foarte moderne. In alegerea tablei magnetice clientii trebuie sa tina cont si de montajul acesteia, care poate fi solid in perete sau mobil pentru o deplasare rapida dintr-o sala de conferinte inalta.

Cat de mare sa fie tabla magnetica?

In functie de necesitati, tabla magnetica poate fi mare si foarte mare, dar si mica, de dimensiunea unei coli A4 pentru biroul personal. Accesoriile incluse reprezinta un alt criteriu de selectie al acestui dispozitiv. Nu este suficient ca oamenii sa cumpere tabla, trebuie sa achizitioneze si markerele speciale, buretele si solutia de curatare.

Unele table includ si magneti, figurine, cifre, litere, etc. In cele mai multe cazuri, alegerea tablei magnetice este un pas decisiv pentru multi dintre clientii care nu stiu in ce dispozitiv sa investeasca banii astfel incat sa obtina rezultate bune la locul de munca.

Scopul si avantajele folosirii tablei magnetice

In societatea moderna actuala, din ce in ce mai multe cadre didactice si angajatori renunta la tabla traditionala de scris cu creta in favoarea unei table magnetice care nu genereaza praf, este usor de folosit, de intretinut, de sters, ale carei caracteristici sunt prezentate inca de la bun inceput din prezentare, fie ca este vorba de dimensiuni, culoare, accesorii, mod de utilizare, garantie sau de materialele folosite in fabricatie.

Clientii trebuie sa acorde o atentie deosebita criteriilor mai sus mentionate atunci cand pornesc la cumparaturi online dupa o tabla magnetica, fie ca sesiunea de shopping se desfasoara in magazine specializate sau in magazine online. Acestia sunt sfatuiti sa caute numai produse cu un feedback pozitiv.

 

 

Sursa: Digital Metrics

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here