Idei de cadou pentru 14 februarie

0
585

Ziua de 14 februarie s-ar putea sa fie una cu intelesuri diferite pentru tine. Pentru ea, americanismul va fi echivalent cu florile rosii, mesajele de pe perna dimineata si un cadou simbolic pentru tine, de preferinta, simpla ei prezenta acolo. Tu, in schimb, vei fi nevoit sa iti petreci cele 2 ore dupa servici in cautarea unui cadou potrivit.

Daca te crezi un norocos, poti participa la diverse concursuri online, care ofera cadouri celor care redacteaza cea mai frumoasa declaratie de dragoste si nu numai.

Spre exemplu, www.floridelux.ro organizeaza in perioada 9-13 februarie un concurs de mesaje pentru aleasa ta. Tot ce trebuie sa faci e sa-ti trimiti declaratia la adresa de e-mail [email protected], impreuna cu datele tale de contact.

Castigatorii vor fi premiati cu un buchet de trandafiri rosii, ce va fi lasat la usa fetei in seara de 14 februarie, impreuna cu mesajul tau. Daca nu ai timp sa intri pe internet, dar faci drumuri constante la Baneasa City Center, poti sa iti lasi mesajul cu incredere in mana ingerasilor care se vor plimba acolo. Nu ai cum sa nu ii recunosti.

Se pare ca in topul cadourilor de anul acesta, raman in locurile fruntase bijuteriile. Cei de la Cellini iti pun la dispozitie un set din aur alb, Farberge. Setul cuprinde cercei, colier si inel, din aur alb de 18 carate cu diamante (1.68 cts, 8.305 cts respectiv 1.23 cts ptr inel) si email albastru Francez.

Pe aceia dintre voi care sunt tentati sa faca pasul cel mare cu ocazia zilei de 14 februarie, nu o sa ii intreb ce au asteptat pana acum. Dar le ofer o idee de cadou. Este un inel din aur galben, cu diamante Zelia, de 18 carate decorat cu 224 de diamante (1.52 cts. Ambele sunt realizate manual, motiv pentru care stradania tot a existat intr-o parte.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here