iCEE.fest a lansat astăzi agenda festivalului de la București

0
621

Interactive Central and Eastern Europe Festival, cel mai important festival dedicat Internetului și tehnologiei digitale și-a anunțat astăzi programul pentru ediția 2017.

Festivalul va avea loc în mai puțin de 3 săptămâni la București și reunește cele mai importante companii din online, digital și tehnologie.

 Companii de renume precum Google, Facebook, Shazam, Yahoo, Lad Bible, AOL, The New York Times și multe altepe, peste 120, vor veni la București în perioada 15-16 iunie.

Agenda festivalului a fost publicată astăzi și poate fi consultată aici.

Printre speakerii cei mai cunoscuți care vor urca pe scenă se numără:

Shafi Ahmed – primul chirurg care a folosit realitatea virtuală într-o operație, Dave Birss – creativul care îmbină muzica si neuromarketingul, Chris Skinner – expert global în impactul tehnologiei în transformarea sistemului financiar-bancar sau Alex Khan – cea mai influentă persoană în social media din Germania si mulți alții.

Lista completă a speakerilor care au confirmat participarea este disponibilă aici.

 iCEE.fest va avea 6 scene plus o zonă outdoor si 12 linii de conținut (Disruption, eHealth, VR&AR, Content, eCommerce, AdTech, Marcom, Smart Homes, Fin Tech, Creativity, Startups si Entertainment, plus concerte live, spectacole de standup comedy si prezentări amuzante).

Organizatorii evenimentului au anunțat și disponibilitatea mai multor tipuri de bilete, pentru anumite categorii profesionale sau doar pentru una din cele doua zile ale festivalului.

Biletele disponibile pot fi achiziționate pe site-ul oficial, iCEEfest.com

Elevii și studenții care vor să participle la eveniment beneficiază de 50% discount la toate categoriile de bilete, iar 10% din valoarea încasărilor va fi donată proiectului Copăceni Tech House, menit să ajute copiii cu boli grave să se bucure de cele mai noi tehnologii.

După 5 ani de la lansarea conceptului, festivalul a ajuns la maturitate iar anul acesta avem cea mai apropiată ediție de ce se doreste a fi iCEE.fest, ca proiect”, spune Dragos Stanca, fondator.

Interactive Central and Eastern Europe Festival va avea loc la cinematograful din cadrul Băneasa Mall, în parteneriat cu Orange, în 15 si 16 iunie. Printre partenerii iCEE.fest 2017 se mai numără XAXIS, BCR, Volkswagen si Carrefour.

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here