Fii mai fotogenic

0
313

Arat ingrozitor in poze, chiar si in cele de pe Instagram. Cum pot fi mai fotogenic?
Hai sa fim seriosi. Crezi ca Matthew McConaughey arata bestial in fiecare poza? OK, poate ca arata, dar asta se datoreaza in mare parte unui fotograf talentat ca Michael Grecco. Daca aceste trucuri de la Michael Grecco pot sa-i ajute pe Matthew McConaughey si Will Smith, te vor ajuta si pe tine.

– Gaseste unghiul perfect. Nicio fata nu este perfect simetrica, asa ca va trebui sa gasesti partea care te avantajeaza. Priveste intr-o oglinda drept inainte si, in timp ce-ti fixezi privirea pe liniile fetei, intoarce-ti capul cativa centimetri spre stanga, apoi cativa centimetri spre dreapta. Vezi vreo diferenta? Daca raspunsul este negativ, roaga un prieten sa-ti faca trei poze: doua din profil (pe partea dreapta si pe partea stanga) si una din fata.
– Accentueaza-ti liniile. Cu cateva secunde inainte sa ti se faca o poza, impinge-ti capul spre inainte cu trei-cinci centimetri. Asta va crea efectul unor falci mai pronuntate. Pentru un efect mai impresionant, asaza-te si roaga persoana cu aparatul foto sa se ridice.
– Atentie la tinuta! Trage-ti burta si indreapta-ti spatele. Daca stai asezat, apropie umerii de speteaza. Ca sa ai prestanta, dar sa fii totodata natural, inspira profund in timp ce numeri pana la patru, apoi expira incet, numarand pana la patru.
– Schimba setarile. Daca pozele din Instagram nu au un contrast bun, incearca filtrul „Lo-Fi“, care mareste saturatia culorilor, dand imaginii un aspect usor blurat. Contrastul este marit? Incearca optiunea „Rise“, care va „inviora“ nuantele din poza.

Foto: Laura Cattaneo
 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here