Eficiență masculină. Care sunt armele letale ale unui bărbat

0
1738

Bărbaților le place să glumească cu privire la cât de complicate sunt femeile. Adevărul este, însă, altul: bărbaților le place să se complice fără să se înarmeze cu câteva lucruri simple și eficiente.

Iată care sunt armele letale pe care le poți folosi oricând și care te pot transforma într-un adevărat Superman al întâlnirilor amoroase:

Florile

Bărbații evită să cumpere flori din trei motive:

  • Le consideră inutile și par să distrugă mitul cadoului practic atât de îndrăgit de cei peste 3 miliarde de bărbați din întreaga lume;
  • Nu știu ce flori să aleagă;
  • Le este dificil să meargă prin oraș cu un buchet de flori în mână, deoarece simt că toată lumea se uită la ei și le știrbește din aura războinică.

Florile au fost și vor rămâne întotdeauna îndrăgite de femei, iar un buchet de flori este unul dintre puținele lucruri cu care nu vei da greș niciodată.

Fiecare femeie adoră să știe că ai ales un buchet superb doar pentru a o vedea zâmbind și crede că florile reflectă principalele ei calități: gingășia și frumusețea. În plus, buchetul pe care îl vei oferi îi va aduce mereu aminte de tine.

Știm că alegerea buchetului de flori de la o florărie de la colțul străzii nu este tocmai stilul tău și ți se pare extrem de complicat să combini culorile și să asculți sfaturile unei florărese indiscrete și cu zâmbet șăgalnic, așa că salvarea ta vine de pe internet. Poți comanda oricând un buchet de flori de la o florărie online. Astfel de buchete arată fabulous, au fost gândite deja de designer florali, iar livrarea buchetului se face în maximum douăore de la plasarea comenzii. Aruncă o simplă privire la aceste modele de flori cu livrare in Bucuresti ca să vezi cum arată un buchet adevărat. Simplu, eficient și foarte bărbătesc, nu-i așa?

Hainele

Dacă vrei să atragi atenția asupra ta, îmbracă-te bine și coate din dulap hainele „de lux”.

Dacă ești îngrijorat de faptul că garderoba ta actuală este prea mohorâtă, intră într-un magazin și fă o investiție. Dacă nu știi ce să alegi, mergi la cumpărături împreună cu o prietenă în ale cărei gusturi ai încredere. Contrar unor aparențe, fetele știu ce vor și mai știu și ce vor să vadă la un bărbat.

Atunci când alegi hainele, încearcă să te îmbraci bine, însă în așa fel încât hainele tale să corespundă personalității tale. Dacă nu ești genul de bărbat care se îmbracă mereu la costum, adoptă un stil smart casual. Este lejer și, în același timp, foarte elegant. În acest fel vei avea foarte multă încredere în tine, fapt ce va fi perceput ca atrăgător de către persoana cu care te vei întâlni.

Capacitatea de a asculta

Atunci când vrei să cucerești o femeie, învață să asculți. Femeilor le place să vorbească, iar bărbatul care știe să le asculte își dublează șansele de a le cuceri.

Pune-le întrebări și, chiar dacă nu te interesează răspunsurile, comportă-te în așa fel încât să pari interesat de ceea ce spune. Zâmbește, completează-le și pune întrebări de clarificare atunci când ceva nu îți este clar.

Încrederea în forțele proprii

Încrederea în propriile forțe este o calitate de care cei mai mulți oameni se simt atrași.

Amintește-ți, însă, de faptul că linia dintre încrederea în sine și narcisism este destul de fină, iar femeile, cu puține excepții, evită bărbații narcisiști, mai ales dacă nu știu să asculte și devin lăudăroși.

În plus, fă-o să râdă, însă apelează la glumele potrivite, spuse pe tonul potrivit și la momentul potrivit. Asta înseamnă, de fapt, să ai umor.

(P) Articol realizat împreună cu Floria.ro

Foto: shutterstock.com

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here