De ce arată bine tipul ăsta

0
330

UITĂ DE ÎNGRIJIREA EXAGERATĂ. Orice ai crede despre actori, se pare că Ryan Reynolds nu apelează la serviciile unui stilist personal. Nu se pensează, nu se epilează. „N-am o rutină prea complicată. Ritualul meu e minimal“, spune el. „Nu e nevoie de atât de mult efort pe cum se crede, pentru a arăta aranjat.“ Care e secretul lui? De fapt, actorul are patru secrete, nu unul.

Mai ușor cu parfumul
Ryan nu e chiar străin de parfumuri. De altfel, este imaginea liniei Boss Bottled de la Hugo Boss. Concluzia lui este că un bărbat nu are nevoie de mai mult de două pulverizări, aplicate ideal în zona gâtului. Jacqui Stafford, autorul cărții The Wow Factor, completează: „O notă subtilă e extrem de sexy; să te parfumezi exagerat dă impresia că te străduiești mai mult decât e cazul“.

Piaptănă părul spre spate
E simplu. Piaptănă-te o dată dimineața și lasă-l lejer în timpul zilei „E perfect acceptabil ca părul să arate ușor dezordonat“, spune Ryan. „Trăsăturile feței vor părea mai evidente și mai puternice“, după cum explică hair stylistul Jason Schneidman. ­Aranjând părul spre spate și lăsând fruntea liberă, efectul va fi de sculptare a mandibulei și a zonei pomeților.

Ține cont de protecția solară
Ryan Reynolds își protejează pielea tot anul. „Expunerea la soare e factorul pr­incipal în îmbătrânirea pielii“, afirmă Kenneth Beer, dermatolog în West Palm Beach. Iar cercetătorii australieni spun că 42% dintre persoanele care locuiesc în zone în care anotimpul rece e mai blând sunt afectate de soare tocmai iarna. Folosește produse cu un factor de protecție ridicat, SPF 30.

Nu îndepărta barba de tot
Când nu ­filmează, Ryan Reynolds poartă barbă. Un studiu australian a demonstrat că cei mai atractivi bărbați sunt, în opinia femeilor, cei cu barba nerasă de 10 zile. Folosește un aparat special pentru a uniformiza lungimea din când în când și tunde părul care crește mai sus de pomeți sau sub mărul lui Adam. Este sfatul lui Jeffrey Yabut, un bărbier din New York.

 

TESTUL PARFUMULUI
Simțul mirosului unei femei se poate diminua în sezonul rece. Dar unele parfumuri, alese inteligent, nu vor trece neremarcate

DINAMIC
Cu o campanie inspirată din legendele Olimpului, parfumul are o aromă plină de energie și o bază de paciuli și lemn de guiac.
Invictus, Paco Rabanne, 50 ml, 255 lei

PACO RABANNE_INVICTUS_PACKSHOT

AROMATIC
Lavandă, frunze de lămâi, violetă, mosc, într-un parfum lemnos, condimentat. E parfumul lui Reynolds.
Boss Bottled Night, Hugo Boss, 50 ml, 286 lei

bottled night

TAILOR-MADE
Un parfum sofisticat, pentru un bărbat la costum, te va surprinde cu note orientale, pe o bază cu aromă de piele, paciuli și ambră.
Made to Measure, Gucci, 50 ml, 321 lei

338977_99999_0099_001_web_zoomin

LEMNOS
O reinterpretare a succesului din 1974 cu același nume, e creat în jurul notelor lemnoase de cedru și vetiver.
Gentlemen Only, Givenchy, 50 ml, 259  lei

Gentlemen Only Packshot

 

De Gerilyn Manago. Adaptare de Ioana Vasile. Foto: Greg Marbly (pictogramă), Guliver/Getty Images/Karwai Tang.

 

Mai multe perne, ochi mai puțin umflați
Gravitația e responsabilă pentru acumularea fluidului de sub ochi – redu aspectul de pungi prin adăugarea unei perne în plus sub cap, atunci când dormi.

Men’s Health USA, mai 2008

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here