Curățenia de primăvară

0
271

Respectă paşii Să sperăm că nu eşti fanul spălătoriilor automate; periile uriaşe care se rotesc ar putea să-ţi zgârie maşina. Mai bine caută o spălătorie auto obişnuită, unde maşinile sunt curăţate cu prosoape din microfibră, detergent special și substanțe pentru lustruire. Tratamentul pentru automobil ar trebui să implice patru paşi: spălare, curăţare, lustruire şi ceruire.

Alege inteligent Multe spălătorii auto îşi cresc profitul prin includerea unor servicii suplimentare. Rezumă-te la lucruri simple: apa îndepărtează murdăria, șamponarea e folosită pentru degresare, iar un produs pentru lustruire va asigura luciul automobilului. La sfârşit, finisează cu ceară pentru plus de protecţie.

Fără pete Ca să păstrezi vopseaua în stare bună, spală maşina la două-trei săptămâni, ceruieşte-o o dată la două-trei luni şi înde­părtează petele săptămânal – dacă e cazul. (Murdăria lăsată de păsări şi urmele de insecte pot modifica starea şi culoarea maşinii.) Nu e nevoie să mergi la un specialist pentru o curăţare rapidă; poţi să-ţi cumperi o maşină de spălat auto sub presiune.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here