Cuplul verii

0
850

Foto: Alex Gâlmeanu. Styling: Elisabeta Gedö. Machiaj: Ema Uta. Coafură: Sorin Stratulat/Beauty District. Asistent foto: Liviu Bădiliță. Pictorial realizat la Summer Place by Clubul Diplomatic.

Chiar dacă petrec mult timp în studiourile de înregistrări și la concerte, iar de când s-a născut Dominic, o mare parte din atenția lor se îndreaptă și către el, Alex Velea și Antonia știu cum să se relaxeze. Intră în culisele relației lor și încearcă să ții pasul cu ei. Dacă poți.

Când am ajuns la ședința foto deja era forfotă. Mulţi oameni umblau de colo până colo, fiecare cu un scop bine stabilit. Cineva umfla o saltea gonflabilă galbenă. Fotograful urmărea împreună cu art directorul, pe un laptop, selecţia de imagini proaspăt trase pentru copertă. Antonia și stilista alegeau hainele pentru următorul cadru, iar Alex găsise un loc mai retras și profita de cele câteva minute de pauză pentru a mai face niște flotări. Se mișca ritmic, cu precizie.

Era o după-amiază cu cer senin și aveam să-mi petrec următoarele ore la piscina Summer Place de la Clubul Diplomatic, încercând să-i cunosc mai bine pe Antonia și pe Alex Velea. Câţiva copii se stropeau cu apă, supravegheaţi de părinţii care se aflau în lounge-ul de lângă piscină. Păreau să nu dea importanţă mulţimii de oameni mari care-și găsise de lucru în acel moment pe terenul lor de joacă.

Oare Alex Velea cum era când era așa mic? „Eram plin de energie și-mi plăcea să fiu mereu în centrul atenţiei“, mi-a mărturisit. Și-ar fi dorit să mai aibă un frate sau o soră, iar despre ai lui spune că l-au crescut frumos și că l-au susţinut mereu. „Au «însămânţat» dorinţa asta de-a face ceva ce are tangenţă cu artele: muzică, dans – mi-au plăcut mereu“, spune. Iar mai târziu a început să-i placă și sportul. Încă din clasa a treia, părinţii l-au dus la cursuri de karate, pentru a-l disciplina. „Eram cuminte oricum, dar m-a ajutat foarte mult experienţa asta. Am învăţat ce înseamnă o echipă. Am făcut vreo trei ani de karate“, își amintește. Până pe la nouă ani, când a participat la un concurs de muzică și „mi-am dat seama că e mai mișto să fii cântăreţ decât karatist“.

Apoi a descoperit dansul. Când era în liceu, a făcut dans aerobic, „am și concurat la diverse competiţii. Dar eu acolo mai mult făceam spectacol, băgam elemente de breakdance“, spune Alex. A început să lucreze la sală de când avea 17 ani, pentru că repetiţiile la dans se desfășurau într-o sală de gimnastică. Și de atunci a ţinut-o tot așa.

Discuţia noastră se oprește. Urmează o altă sesiune de fotografii. Un alt cadru. Și trebuie să se pregătească. Antonia așteaptă deja întinsă pe un șezlong, lângă piscină, cu ochii închiși și capul pe spate. E frumoasă. Probabil că asta gândesc toţi cei care o privesc în momentul ăsta. Fotograful s-a urcat pe o clădire pentru a surprinde momentul de la înălţime. Alex revine îmbrăcat într-un short colorat, intră în piscină și se oprește lângă Antonia. O privește zâmbind, cu subînţeles, așa cum privești pe cineva de care îţi este drag, și apoi își intră în rol. Devine serios și începe treaba.

Sunt împreună din 2013 și s-au cunoscut „la studio“, iar împreună formează unul dintre cuplurile cele mai fit din showbizul românesc. Antonia spune că Alex a cucerit-o pentru că „are un șarm aparte și este pe stilul meu. Mie nu-mi plac bărbaţii care o ard misterios. El arată ca un bad boy, dar nu este așa, este un om bun. Are grijă de mine, e foarte atent și reu­șește să mă facă să râd foarte des“.

mh_alex_antonia_20150630_0185

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here