Cum te masoara femeile

0
256

Ca o femeie adevărată ce sînt, știu că tu n-ai nevoie de mai mult de câteva secunde pentru a-ți da seama dacă vrei s? faci sex cu mine sau nu. Ei bine, află că și eu fac la fel. De fapt, nu doar eu, ci toate femeile pe care le-ai întâlnit vreodată.

Știu și care sânt lucrurile pe care le scanezi rapid la mine: sînii, fundul, picioarele și – daca trec cu brio de acestea? Modul în care o femeie măsoară un bărbat e ceva mai complex (te așteptai la asta, nu?). Pari un tip drăguț, așa că o să îți dezvălui traseul pe care se plimbă ochii mei în primele secunde în carete văd. Înainte de a trece la fapte,simt că e necesar să te previncă lucrurile pe care le analizeazăo femeie la un bărbat îți pot păreaciudate.

Odată am ieșit cu untip doar pentru că mi se părea cãare perciuni perfecți. Nici preascurți (ar fi părut liceean), niciprea lungi (ar fi arătat ca un pirat).Prietena mea Irina a refuzataseară un tip pentru că își purtatricoul polo cu ambii nasturidescheiați, probabil pentru a seda mare cu pilozitățile lui toracice.Irina l-a preferat pe amicullui, care avea un singur nasturedescheiat și purta încă un tricoupe dedesubt.

După ce ne-am îmbătatși le-am povestit și băiețilorcum i-am analizat, tipul alesde Irina a recunoscut că poartăîntotdeauna două tricouri pentrucă transpiră foarte mult șiare nevoie de un strat absorbant.Evident, Irina i-a dat cu flit și a plecat acasă cu mine.

Probabil că deja crezi desprefemei că sînt mofturoase. Eu aș zice mai degrabă atente la alegerilepe care le fac. Bărbați interesați se găsesc întotdeauna, etreaba femeilor să selecteze cîtmai bine cu putință cîștigătorul.Întrebarea de bază e “Are tipulăsta potențial de partener petermen lung?”. Noi sîntem atentela mai multe aspecte decîtbărbații și sîntem mult mai critice,pentru că dacă vom rămîneînsărcinate cu bărbatul nepotrivit,vom avea de suportat consecințemajore. Trebuie să nedăm seama în cîteva secundedacă ești bun pentru o relațieserioasă sau vrei doar să faci sex.

Acest tip de analiză poate fi înavantajul tău. Studiile arată cădacă un bărbat nu o considerăatrăgătoare pe femeia din fațalui, tipa iese complet din cărți.Femeile fac altceva. Pentru ele, emai importantă personalitateabărbatului decît felul în carearată el. Iată de ce deciziilenoastre sînt mult mai realiste,mai inteligente și mai ușor deinfluențat decît cele pe care leiei prin raționamente simple,gen “sîni mișto = da, lipsă sîni =nu”. Bun.

Să presupunem că teîndrepți spre una dintre meseledin cafenea. O vezi pe tipa aiadrăguță din dreapta? Eu sînt. Pînăte așezi tu pe scaun, eu dejam-am uitat atent la…

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here