Cum se organizează petrecerea burlacilor?

0
1652
petrecerea burlacilor

Ultima noapte de burlăcie merită să fie sărbătorită cât mai frumos. Multe cupluri țin cont de acest lucru, își doresc să facă o petrecere a burlacilor. Cu alte cuvinte, mirele va da o petrecere înainte de marea zi – când va avea loc nunta. O astfel de petrecere poate fi organizată și de cavalerul de onoare care va ține cont de dorința mirelui, petrecerea fiind în onoarea sa.

Idei pentru petrecerea burlacilor

Petrecerea burlacilor este cel mai comic eveniment care are loc înainte de nuntă. Mirele este foarte încântat de acest show pentru că are posibilitatea de a se distra grozav încă o dată înainte de a avea statutul de bărbat căsătorit. Această tradiție provine din SUA și Anglia și a devenit populară în multe țări ale Europei, printre care și România.

În general, o astfel de distracție poate fi un motiv de gelozie pentru mireasă, înainte de nuntă. Pentru a-i spulbera orice gând negativ, mirele trebuie să fie atent cu viitoarea lui soție, să-i facă un cadou substanțial după aceea.

Care sunt invitații la petrecerea burlacilor? Cum se planifică petrecerea burlacilor?

O astfel de petrecere trebuie să fie organizată într-un local frumos, care se rezervă cu cel puțin o lună sau chiar cu trei luni înainte de nuntă. Se stabilește exact data pentru petrecere și se face rezervare în locația respectivă. Dacă este necesar se rezervă și cazarea și se programează activitățile pentru un astfel de eveniment.

La petrecere trebuie să fie destui invitați (în jur de 8-12 persoane), cei mai buni prieteni, verii, frații și desigur cavalerii de onoare (unul, sau mai mulți în funcție de nuntă). Petrecerea începe seara și ține toată noaptea. Invitația se poate face destul de simplu, printr-un scurt apel telefonic realizat de mire către fiecare participant.

Pentru ca totul să fie perfect, în cel mai mic detaliu, petrecerea trebuie planificată în timp util. Se stabilește bugetul și ce sumă de bani se va cheltui pentru fiecare invitat. De asemenea trebuie să se țină cont și de surprize și alte detalii care au legătură cu pachetul de servicii oferite de restaurantul respectiv.

Ideea este ca oaspeții și mai ales mirele să se simtă extraordinar. Nu trebuie să lipsească muzica (eventual un DJ, o formație sau o trupă live) – aceasta va crea starea de veselie, distracție și bună-dispoziție. De asemenea nu trebuie să lipsească mâncarea și câteva băuturi – care îmbunătățesc starea de spirit și cheful de distracție.

O călătorie rapidă în străinătate – Cea mai bună idee pentru petrecerea burlacilor

Un pic de aventură înainte de nuntă este o alegere interesantă pentru burlaci. Aceasta presupune o scurtă călătorie în străinătate, în Italia, Franța, Spania sau Anglia. Desigur călătoria poate fi cât mai frumoasă și costisitoare în funcție de buget. Unii pot face petrecerea burlacilor și un weekend întreg. Sunt destinații extraordinar de frumoase, în orașe populare, unde prețurile pentru cazare sunt destul de accesibile și condițiile de vis. Călătoria se face cu mașina sau cu avionul (atunci când locația este foarte îndepărtată).

Alte idei pentru petrecerea burlacilor sunt:

  • O seară confortabilă la un bar de noapte este o idee grozavă și ușor de realizat.
  • Un show karaoke poate fi distractiv fără îndoială.
  • O petrecere la domiciliu cu prietenii cu surprize distractive.
  • Tratamente Spa (masaj profesionist, fitness, saună, piscină), programe de wellness timp de o zi.
  • O călătorie la un festival care are loc într-un weekend.
  • O seară de dans într-un club sau o discotecă.
  • O petrecere de striptease într-un club.
  • O seară cu prietenii la un hotel rustic, unde este muzică, băutură și mâncare bună.

Indiferent că este vorba despre nuntă sau o petrecere a burlacilor, distracția poate fi și mai mare dacă în locația respectivă se aduce și o cabină foto pentru cununie pentru fotografii haioase cu elemente de recuzită interesante: ochelari, papion, mustață, pălării, măști, etc. Cabina foto este un element de atracție al serii, iar pozele un motiv de amuzament, prin ele se va surprinde toată distracția de la party, grimasele comice și dansurile interesante.

Care sunt superstițiile legate de petrecerea burlacilor?

Se spune că pentru a avea parte de dragoste și iubire veșnică mirele trebuie să bea 50 cu lingurițe de șampanie la miezul nopții.

Petrecerea burlacilor este organizată de obicei de cavalerul de onoare, iar consumația este achitată de prieteni și invitați (fiecare plătește în mod egal) pentru ca burlacul sărbătorit să aibă parte de fericire în căsnicie. Mirele este invitatul de onoare la petrecerea burlacilor. Sunt siuații în care din cauza unor circumstanțe financiare, plata se face diferit.

Dacă petrecerea se ține într-o zi de marți nu este deloc bine, pentru că se spune că poate aduce ghinion în căsnicie. În concluzie, această zi trebuie evitată.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here