Cum să te îmbraci în noul sezon

0
1920

De Elisabeta Gedő. Foto: Marian Pălie. Model: Eduard/MRA Models. Grooming: Ioana Covali. Hair styling: Ionuţ Roșu/Beauty District. Ședință foto realizată la Materia Repositorium, strada Logofăt Tăutu 68A.

Foto deschidere: Pulover H&M Studio AW17, ochelari Armani, Optiblu.

Fă aluzii subtile la anii ’70 sau ’90, cu o abordare mai senzorială. Mai exact, folosește-te de simţul tactil când îţi alegi piesele din cașmir, lână, catifea reiată sau mohair. 

Ne place nostalgia anilor ’70, mai ales în forma pe care o ia la Prada. Începe cu o cămașă cu gulerul mai proeminent și buzunare pe piept. Poart-o cu pantaloni cu talia înaltă și ușor trapez. Uită de slim fit pentru o vreme. Uită și de negru, gri sau bleumarin ca să poţi îmbrăca nuanţe de burgundy sau sienna arsă. Dacă e prea romantic pentru tine, poţi fi mai grunge cu un pulover cu guler amplu, din lână virgină.

Cămașă Prada, Mengotti, pantaloni COS, pantofi COS.

Integrează elemente de street style în ţinutele tale, cum ar fi șepcile sau fâșurile sport. Îmbracă-te în imprimeuri care ilustrează animale de orice fel: de la șerpi și pești, la tigri și insecte. Contrapunctul gusturilor tale pentru imprimeuri ar putea fi pantofii robuști și sobri. Însă umorul va da pe-afară cu o pereche de ochelari cu lentilele cât mai colorate.

Geacă Burberry, helancă COS, pantaloni COS, pantofi COS.

Cămașă H&M Studio AW17, ochelari Ray Ban, Optiblu.

Un pulover structurat, în nuanţe de cobalt și cyan, e mai ușor de purtat decât ţi-ai fi imaginat. Merge și cu denim, dar și cu o pereche de pantaloni din lână, de culoarea cernelei. Pentru că încă suntem la lecţia de cromatică, reţine că dacă ai pielea deschisă, te vor flata culorile fructelor de pădure. Un tip brunet va fi avantajat de tonuri de brun, bejuri și nuanţe de antracit.

Pulover Prada, Mengotti, pantaloni H&M.

Pulover H&M STUDIO AW17, sacou COS.

Articol preluat din ediția de septembrie 2017.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here