Cum să arăți bine dezbrăcat. Sfaturi practice de la… femei

0
2698

Părul de pe corp

Părul de pe piept. E o chestiune de preferințe. Unele femei apreciază un piept neted în vreme ce pentru altele puțin păr poate să arate la fel de bine. Dacă se extinde către umeri și gât, însă, s-ar putea să nu fie chiar o plăcere pentru ea să adoarmă cu capul pe pieptul tău.

Părul de pe spate. Greu de convins o femeie că părul de pe spate servește vreunei funcții de atracție a sexului opus. Pentru ele, părul de pe spate este o glumă a naturii la adresa bărbaților. Pentru că e o zonă inaccesibilă pentru tine, apelează la ajutorul specialiștilor. Și pentru că nu vei vrea să faci din groomingul acestei zone un ritual, poți rezolva o dată pentru totdeauna inconvenientul prin epilare definitivă. Tot ce vrei să știi despre epilarea definitivă și cum se întâmplă ea la bărbați, afli din ghidul complet de pe nomasvello.ro.

Părul de la axilă. În opinia femeilor, epilarea părului de la axilă e o chestiune care ține de igienă. Dacă nu te înțelegi bine cu lama și urăști iritația de după, încearcă să nivelezi situația cu un foarfece sau, de ce nu, definitiv – cu ajutorul specialiștilor.

Părul din zonele intime. Vei fi surprins. Nu le pasă prea mult. E drept, le deranjează consecințele folosirii unei lame, în special când firele noi sunt de-a dreptul țepoase și aspre cu pielea lor fină. În rest, e chestiune de bun simț. În junglă te poți rătăci, așa că dacă vrei acțiune, pregătește terenul – trebuie să fie navigabil.

Pielea

Când ești în costumul lui Adam, pielea este singurul tău accesoriu. Dacă ai intrat vreodată într-un hammam, atunci știi cât de curată și fină poate să fie pielea ta. Folosește produse de exfoliere ca să înlături stratul de piele moartă de la suprafață și cel mai probabil nu doar ea va fi încântată să te atingă non stop fără un motiv anume.

Mâinile și picioarele

Nu există un turn-off mai mare pentru femei decât mâinile și picioarele neîngrijite. Pentru asta, orice bărbat are nevoie de un salon de încredere unde să investească regulat 50% din timpul pe care l-ar petrece acasă cu setul pentru unghii.

Mirosul

Ca să arăți bine dezbrăcat n-ar trebui să te oprești doar la ce poate intra în câmplul ei vizual ci și în cel olfactiv. Nu te poți baza la nesfârșit pe feromoni. Folosește un deodorant sau un parfum care să te ajute să rămâi fresh întreaga zi. Când știi că miroși bine, nu-i așa, te simți parcă mai bine în pielea ta. Ea va simți asta.

Postura

Când coloana ta e altfel decât dreaptă, anumite părți ale corpului sunt puse într-o lumină nefavorabilă din cauza posturii incorecte. Îndreaptă-ți coloana și arcuiește-ți spatele pentru a pune în valoare pieptul și posteriorul. Coboară și îndreaptă-ți umerii pentru a le da structură. Ridică capul și prelungește bărbia. Doar cu aceste trucuri care țin de postură, corpul tău are șanse să arate foarte bine.

Sfaturile femeilor nu au legătură cu sportul. Iar asta e ok. Despre sport știm fiecare în parte ce ni se potrivește. E interesant, totuși, că dacă noi ne-am fi gândit la ce ar trebui să facem ca să arătăm bine dezbrăcați, ne-am fi gândit, fără îndoială la sport și dietă. Iată, ni se demonstrează încă o dată că atenția la detalii ne poate aduce și mai ușor beneficii.   

(P) Articol realizat împreună cu nomasvello.ro

Sursa foto: shutterstock.com, Copyright: CURAphotography

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here