Cum îţi schimbă muzica stilul

0
713

Foto: Lachlan Bailey.

Află mai multe despre colaborarea dintre Tommy Hilfiger Și The Chainsmokers.

Faptul că Tommy Hilfiger combină moda și muzica, aducând la viaţă perspectiva unică a brandului asupra culturii pop, a condus în mod firesc la un parteneriat între brand și trupa The Chainsmokers. Formaţia vine cu o reinterpretare modernă și tinerească a moștenirii de peste treizeci de ani a brandului.

Alex (Alexander Pal) s-a născut în New York și are 30 de ani.

Drew (Andrew Taggart) s-a născut în Portland, Maine și are 27 de ani.

Alex și Drew, adică The Chainsmokers, și-au unit forţele în 2012, când au început să experimenteze cu remixuri indie. Cinci ani mai târziu, cu peste 10 milioane de albume vândute în 2017, câștigau premiul Grammy pentru Best Dance Recordings. Cei doi DJ au devenit ambasadori globali pentru pentru Tommy Hilfiger Menswear, incluzând Hilfiger -Edition, Tommy Hilfiger Tailored și Tommy Hilfiger Sportswear, începând cu toamna lui 2017. „Admir felul în care și‑au construit o nișă nouă în care fuzionează stilurile indie, pop, dance și hip-hop. Alex și Drew sunt definiţia perfectă pentru Tommy Guy al zilelor noastre – ei remarcându-se în lumea muzicală prin talentul, optimismul, soundul unic și stilul cool fără efort“, a declarat Tommy Hilfiger. Iar cei doi DJ americani au povestit despre această experienţă că „la fel ca Tommy Hilfiger, am crezut întotdeauna în celebrarea individualităţii și în spargerea tuturor convenţiilor“. Ca să aflăm mai multe despre această colaborare, am stat de vorbă cu Tommy Hilfiger.

MH: De ce muzica e atât de importantă pentru tine?

Tommy Hilfiger: În adolescenţă am fost inspirat de artiștii rock and roll care purtau piese fashion de ultimă oră. Nu am putut găsi acest stil în Elmira, unde am crescut, așa că am început să îmi îndrept privirea către New York. Acolo a luat naştere visul de a deveni designer și, de atunci, muzica a fost o sursă de inspiraţie.

De ce colaborezi cu muzicieni?

Privind înapoi la toate perso-nalităţile cu care am avut ocazia să lucrez, artiștii ca David Bowie, Mick Jagger, Rolling Stones, Britney Spears și Beyoncé sunt cei mai frapanţi. Aceștia sunt cei care îşi asumă riscuri și care împărtășesc credinţa mea în puterea de a se transforma și de a influenţa. Fiecare aduce o viziune unică și personalitate asupra hainelor noastre. Asta îmi place cel mai mult la uniunea dintre modă și muzică.

De ce The Chainsmokers?

Alex și Drew sunt definiţia perfectă pentru Tommy Guy al zilelor noastre. Talentul, -optimismul și stilul cool fără efort îi fac să iasă în evidenţă. Au pasiune și motivaţia de a reuși, lucru pe care îl iubesc.

Ce îți place la muzica lor?

The Chainsmokers îmbină multe influenţe și tehnici diferite pentru a crea soundul lor unic care rezonează cu publicul din întreaga lume. Acest lucru i-a plasat în centrul culturii pop moderne.

Chainsmokers utilizează tehnologia inovatoare pentru a se conecta cu fanii lor. Cât de puternic este pentru tine acest lucru?

Este vorba despre autenticitate și conexiune. The Chainsmokers folosesc social media pentru a se conecta cu audienţa lor, oferindu-le aspecte reale din spatele scenei în viaţa lor. La fel ca TOMMYNOW, produc spectacole inovatoare și de neuitat pentru fanii lor care caută noi experienţe interesante.

Articol preluat din ediția de noiembrie 2017.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here