Cele mai inspirate alegeri in calitate de pantofi eleganti pentru barbati

0
1239
pantofi eleganti

Baza oricarei tinute barbatesti o reprezinta incaltamintea. Este un lucru general valabil, oricare ar fi stilul adoptat, preferintele pentru culori, materiale sau alte detalii specifice. Cert este ca adevarata diferenta in alcatuirea unei imagini impecabile o poate face numai o pereche de pantofi de calitate. Cand acest criteriu este respectat se mai poate trece peste mici nepotriviri in detalii, dar si acest aspect la randul sau poate fi solutionat.

Raspunsul pentru cei care respecta criteriul elegantei si al bunului gust il reprezinta ANNA CORI – un magazin popular la nivelul intregii tari, datorita raportului echitabil stabilit intre caracteristicile produselor si preturile acestora. Iese in intampinarea barbatilor cu cele mai variate colectii de incaltaminte, in fiecare sezon. Atat in cadrul magazinelor fizice din diversele puncte din intreaga tara, cat si pe annacori.com/ro, partea masculina, dar si cea feminina, gaseste cele mai deosebite oferte de pantofi eleganti barbati.

Alegerea inspirata a pantofilor

De cate ori nu s-a intamplat ca o tinuta relativ banala sa devina cu totul altceva dupa ce a fost completata cu incaltamintea potrivita? Corect alesi, pantofii pot face marea diferenta intre un barbat bine si unul pentru care imaginea sa ocupa un loc secundar.

Tinutele elegante si incaltamintea potrivita

Adeptii stilului elegant trebuie sa fie intotdeauna prezentabili si in acest sens o pereche de pantofi eleganti barbati bine aleasa poate constitui o solutie de durata. Recomandarea expertilor ANNA CORI este de a introduce in garderoba 2 tipuri de incaltaminte cu care un barbat nu va esua niciodata – pantofii brogue si Oxford.

Modelul Oxford ramane o moda ce nu va iesi vreodata din tipare. Reprezinta acei pantofi potriviti in orice tinuta eleganta, prin aspectul sub care se prezinta. Simplitatea este detaliul care aduce plusul mult dorit in imaginea unui barbat.

In aceeasi masura de apreciati sunt pantofii brogue. Aceasta categorie se preteaza indeosebi tinutelor smart – casual. Desigur, asta nu limiteaza purtarea lor, putand fi asortati cu succes si la costum sau o tinuta simpla, alcatuita din camasa alba si blugi.

Indiferent de alegere, o pereche de ciorapi colorati ar putea scoate din anonimat orice barbat. In combinatie cu o pereche de pantofi din piele calitativa, efectul va fi unul impresionant.

Tinutele casual si cei mai potriviti pantofi

Atunci cand preferintele vizeaza stilul casual, optiunile de incaltaminte sunt cu totul altele. Preferati in randul barbatilor care pun accent pe elementele de modernitate si usoara eleganta sunt modelele loafer sau ghetele Chelsea.

La fel cum se orienteaza femeile in magazine atunci cand cauta pantofi eleganti de dama sau cizme dintr-o anumita categorie, la fel si barbatii au de ales intre diverse categorii. Nu este o regula care spune ca numai aceste categorii mai sus mentionate pot fi asociate tinutelor casual, insa alcatuiesc un trend si se preteaza unui anumit statut.

Sunt poate si dintre putinele modele care se pliaza si necesitatii purtatorilor. Fiecare model raspunde anumitor nevoi de confort si criterii. Daca modelul loafers este dedicat sezonului primavara – vara, pantofii Chelsea sunt ideali pentru sezonul rece.

Tinutele sport si incaltamintea ideala

Cei care au insa o inclinatie catre tinutele sport, indiferent ca au sa nu o viata activa, au la dispozitie incaltamintea special creata in acest sens. Si in colectia propusa de ANNA CORI se regasesc modele deosebite de incaltaminte sport, realizata din piele de o calitate inalta. Astfel, purtatorii se bucura de experiente placute, de confort si durabilitate.

Pe langa rezonanta cu stilul personal, trebuie sa se aiba in vedere si celelalte detalii cu rol la fel de important. Spre exemplu, culoarea poate dicta intr-o mare masura succesul unei tinute. Versatilitatea nuantelor este inca unul din motivele pentru care propunerile de incaltaminte ale acestui nume de mult popular la nivel de tara vin ca prime variante de pantofi.

Multi sunt tentati de a merge pe linia clasicului negru, indiferent de tipul tinutei. Nu este o alegere gresita, insa deseori alte nuante pot oferi complexitate unei aparitii. In acest sens, modele de incaltaminte cu care sunt intampinati de ANNA CORI reprezinta acel altceva in tinuta – stilate si usor de asortat, vin ca un raspuns pentru cei indecisi in alegeri. De altfel, creativitatea si autenticitatea sunt incurajate deplin de stilurile vestimentare actuale.

Un ultim aspect de amintit este cel referitor la anotimpul in care trebuie sa se poarte fiecare tip de incaltaminte. Si acest detaliu dicteaza alegerea pantofilor. Fiecare sezon are modele dedicate, permitand piciorului sa respire corespunzator sau oferindu-i protectia necesara impotriva temperaturilor scazute.

In fiecare caz, colectiile ANNA CORI vin cu o varietate atat de mare de modele, incat este imposibil ca reprezentantii partii masculine sa nu gaseasca perechea ideala.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here