Ce tip de barbă te „prinde” în funcție de forma feței?

0
1326
barba

Barba este, de departe, cel mai cool accesoriu pe care îl poți purta în zilele noastre. Astfel, fie că ești purtătorul unei bărbi ceva mai rare, sau, din contră, ai adoptat un look mai îndrăzneț, tot ceea ce contează este să te simți bine în pielea ta.

Totuși, atunci când îți alegi o formă pentru a-ți aranja barba, e esențial să ai un aparat de tuns barba de calitate dar mai ales să știi ce te „prinde”, în funcție de forma feței!

  • Barba plină

Barba plină, stilul care a fost în tendințe în anul 2017, continuă să se mențină în top și anul acesta. Aceasta avantajează o fizionomie tip diamant, caracterizată de maxilare late și de fruntea îngustă. Barba plină are rolul de a armoniza aceste proporții, creând un efect optic extrem de interesant. Partea și mai bună în legătură cu acest tip de barbă este că nu necesită o îngrijire aparte, fiind perfect pentru tine, dacă ești un tip căruia nu îi place să petreacă mult timp în oglindă! Cu toate acestea, nu uita, din când în când, să folosești un pieptene special pentru a netezi firele rebele!

  • Barbă lungă

Lungimea contează, chiar și atunci când vorbim despre barbă! Dacă forma feței tale este pătrată sau ovală, ar trebui să încerci să porți o barbă lungă. Te întrebi cât de lungă? Până la baza gâtului ar fi ideal. Dacă asortezi la această barbă și o mustața la fel de lungă, este clar că ai înțeles ce se poartă în acest an și ce te avantajează pe tine, raportat la forma feței.

Totuși, dacă vrei o barbă lungă și stufoasă îți recomandăm să achiziționezi produse dedicate de îngrijire, pentru că nimănui nu îi place o barbă lungă dar neîngrijită.  

  • Barbă cu fir scurt

Ești un tip mai practic din fire, dar totuși ți-ar plăcea să te numeri printre reprezentații „bărboșilor”? O idee inspirată pentru tine este să adopți un look fresh, păstrând o barbă cu fir scurt. Acest stil de barbă se potrivește de minune cu o tunsoare la fel de scurtă, de vară și este ușor de întreținut folosind un aparat de ras. În plus, barba cu fir scurt avantajeză orice tip de fizionomie!

  • Barbă și mustață alungită

Fizionomiei accentuată în zona bărbiei i se potrivește cel mai bine o barbă cu fir lung și o mustață alungită, care să echilibreze aspectul feței. Un aparat de tuns barba îți va fi de mare ajutor pentru a-ți păstra lungimea bărbii la dimensiunea pe care ți-o dorești, iar dacă părul tău facial nu este suficient de des pe cât ți-ai dori, nu îți face probleme, căci ești norocos: anul acesta se poartă chiar și barba rară.

 

Sursă: Digital Workforce

Sursă foto: Unsplash

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here