Ce este un credit rapid?

0
820
credit rapid

Probabil că ai auzit de termenul “împrumut rapid”. El devine din ce în ce mai popular și la noi în țară datorită condițiilor avantajoase pe care le are.

La prima vedere, ești atras de cuvântul “rapid”, care te duce cu gândul la faptul că obții banii de care ai nevoie repede și ușor. Însă nu știi exact care sunt condițiile unui astfel de credit, când primești banii și cum se desfășoară lucrurile. Când se adaugă și cuvântul “online” ești un pic nelămurit. Bineînțeles, te gândești că trebuie să fie ceva ce presupune folosirea internetului.

Însă, sunt mult mai multe lucruri pe care trebuie să ți le aducem la cunoștință. Pentru că atunci când apelezi la un credit online, trebuie s-o faci în cunoștință de cauză. Trebuie să fii foarte bine informat. De ce? Pentru că nu este un credit ieftin. Este unul pe care-l obții foarte repede, îți acoperă niște probleme urgente, dar pentru care plătești și o dobândă zilnică de 1.2%. De aceea trebuie să-l iei pe un termen foarte scurt. Chiar dacă tu poți să-l rambursezi în maxim 35 de zile, indicat ar fi să faci acest lucru mai repede, tocmai pentru a plăti mai puțin. Pentru că, cu cât mai repede îți returnezi creditul rapid, cu atât mai puțini bani dai înapoi.

Ce mai trebuie să știi de la început este că un credit rapid este destinat în special persoanelor care doresc să acopere nevoi financiare urgente sau cheltuieli neprevăzute care nu presupun sume mari de bani. Dacă te gândești cu groază că va trebui să lucrezi cu o bancă mare, nu trebuie să-ți faci griji. Împrumutul rapid online este un credit nonbancar și nu se aseamănă deloc cu ceea ce știi despre băncile tradiționale. Nu mergi la niciun sediu, nu stai la coada la niciun ghiseu si nu interacționezi, fizic, cu nimeni. Totul se petrece de unde vrei tu, de pe o tabletă, laptop sau telefon mobil. Important este să ai o conexiune la internet.

De ce ar trebui să apelezi la un împrumut rapid online?

În primul rând pentru că este o soluție extrem de rapidă, care te ajută să-ți acoperi cheltuieilile urgente chiar în aceeași zi în care soliciți împrumutul. De exemplu, dacă ai primit o amendă rutieră știi că suma pe care trebuie să o plătești este mai mică în cazul în care o achiți în primele 48 ore din momentul in care ai incasat-o. Sau poate vrei să plătești o factură ce nu suportă amânare ori vrei să faci o reparație urgentă. Poate ți s-a stricat mașina ? Sau poate centrală termică. Ce faci ? Stai fără căldură sau fără apă caldă ? Nu ai cum. Sau ești invitat la o nuntă și nu ai, fie cu ce să te îmbraci, fie acei bani pe care-i pui în plic mirilor. Astea pot fi situații urgente care te „împing” să iei un credit rapid online. Nu este un credit destinat mofturilor. O geantă din vitrină, pantofi sau un portofel pretențios. Dar, bineînțeles, într-un anumit moment, și astea pot reprezenta o urgență financiară. Marele avantaj al acestui împrumut rapid, este că-l obții în aceeasi zi…în 2 ore.

Procedura se desfășoară 100 % online. Tot ce trebuie să faci este să intri și să completezi o cerere. Trimiți o copie a buletinului tău, tot în format electronic. Fie o scanezi și o trimiți pe email sau, cealaltă variantă, prin fax. Chiar și contractul pe care trebuie să-l semnezi este cu semnatură electronică. Asta se poate face de pe orice telefon, laptop sau tabletă cu conexiune la internet.

Ca să poți accesa un credit rapid, nu trebuie să îndeplinești multe condiții. Până și aici totul este foarte simplu.

          Să ai 20 de ani. Se presupune că la această vârstă îți câștigi, deja, existența cu un venit stabil.

          Să ai un venit stabil din salariu, pensie sau PFA de minim 700 de lei.

          Să ai un cont bancar sau card. Având în vedere că este un credit online, plata se facă doar în contul tău bancar.

După cum vezi, creditul rapid online este foarte accesibil. Ca să nu mai menționăm faptul câte avantaje are.

          Rapid. Îl obții în 2 ore! De aici și denumirea lui de “credit rapid”.

          Flexibil. Tu îți alegi suma pe care vrei s-o împrumuți. Trebuie doar să te încadrezi în minimul de 100 de lei și maximul de 2000 de lei. Și tot tu îți alegi perioada de rambursare. Între 1 și 35 de zile.

          Dobândă fixă. Pentru acest credit online plătești o dobândă fixă de 1.2% pe zi. Aceasta nu se modifică nici în funcție de suma pe care o alegi și nici în funcție de perioada de creditare.

          100% online. Totul se întâmplă din fața calculatorului, tabletei sau a telefonului mobil. Important este să ai o conexiune la internet. Toate actele se trimit fie prin email, fie prin fax. Până și semnătura pe care o pui pe contractul de creditare este în format electronic.

          Accesibil. Datorită condițiilor minime de creditare, acest împrumut rapid este la îndemâna oricarei persoane care are vârsta de 20 de ani și un venit stabil de minim 700 de lei.

          Rambursare anticipată fără comisioane și alte penalități. Dacă, spre exemplu, ai făcut un credit pe 20 de zile însă, printr-o situație ipotetică, îl poți returna mai devreme, poți s-o faci fără să plătești vreun comision de rambursare anticipată. Ba, mai mult, plătești mai puțin. Pentru că inițial suma finală ți-a fost calculată pe 20 de zile. Așa că, dacă returnezi împrumutul online mai devreme, plătești mai puțin.

          Transparență. Ți se spune, înainte de-a semna contractul, care este suma finală pe care trebuie s-o plătești la data scadentă. Nu există nicun fel de surprize. Nu te “trezești” cu comisioane ascunse.  

          Confidențialitate. Toate informațiile care ți se cer și pe care le oferi sunt confidențiale. Toate sunt folosite doar în scopul creditării.

          Dobândă 0%, comision 0% la primul împrumut. Dacă ești la primul credit rapid, ai dobândă 0%. Asta înseamnă că suma pe care o împrumuți este aceeași cu cea pe care o returnezi la data scadentă. Abia de la al 2-lea credit online începi să plătești acea dobânda zilnică de 1.2%.

          Acceptăm și persoane cu un istoric negativ la Biroul de Credit. Pentru că da, oricui i se poate întâmpla să întârzie cu efectuarea unei plăți și astfel să fie raportat la Biroul de Credit.

Poți aplica în orice moment dorești, de oriunde, 24 ore/7 zile pe săptămână. Dacă aplici în afara orelor de program, cererea ta este analizată a doua zi, iar dacă te hotărăști să soliciți un credit rapid în weekend, vei avea un răspuns luni dimineață, la prima oră.

Nu vrei să te îndatorezi pe o perioadă lungă de timp? Ai scăpat și de grija aceasta. Împrumuturile rapide online se dau pe o perioadă de maxim 35 de zile. Îți alegi o dată care să se încadeze în acest interval și restitui toată suma o dată. În plus, ai avantajul că poți returna banii chiar a doua zi dacă dorești, fără comision de rambursare anticipată.

Acest tip de împrumut ți se potrivește doar dacă nu ai nevoie de o sumă mare de bani. Cu un credit rapid poți solicita între 100 și 2000 de lei.

La primul împrumut ai dobândă 0%. Da, ai văzut bine! La primul credit nu plătești nicio dobândă. Următoarele dăți achiți o dobândă de 1,20%/zi din suma împrumutată.

În cazul în care dorești să rambursezi împrumutul mai devreme decât data stabilită, o poți face fără probleme. În acest caz plătești mai puțin decât era planificat. Adică restitui suma împrumutată + dobânda acumulată până la momentul plății.

Nu vrei să depui o tonă de acte pentru un împrumut? În acest caz, ai nevoie doar de buletin. Mai precis, de o copie a actului de identitate pe care o trimiți prin e-mail sau fax.

Nu ai un istoric perfect cu biroul de credite? Chiar și așa poți obține un împrumut rapid fără probleme.

Nu ai nevoie de giranți sau garanții !

Datele tale personale sunt protejate.

Cum soliciți un împrumut rapid online ?

Este partea cea mai ușoară. Completezi cererea online, lucru care nu-ți ia mai mult de 10 minute. Imediat dupa ce ai făcut acest lucru te va suna un operator al companiei noastre. În maxim 2 ore ai banii pe card !

E simplu, nu-i așa ? Orice problemă financiară ai avea și trebuie rezolvată rapid, solicita un Credit Până la Salariu! Aplici, primești, rezolvi !

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here