Ce are în dulap un bărbat matur și care știe ce înseamnă stilul. 6 piese indispensabile

0
2922

Nu trebuie să te documentezi temeinic pe tema modei și a trendurilor pentru a te îmbrăca bine. E suficient să mergi pe simplitate și calitate și să ai în dulap câteva piese de bază. Iată mai jos care sunt acelea:

O haină de iarnă care îi vine ca turnată

Poate că în adolescență o haină de iarnă cu două numere mai mari era un accesoriu cool, iar purtarea ei era ca un mesaj de rebeliune. Acum, însă, ești un bărbat matur, care nu are nevoie de haine de adolescenți pentru a-și exprima personalitatea. Acum ai nevoie de o haină de iarnă care să-ți vină ca turnată, să nu fie nici prea sport și nici prea elegantă – una pe care să o poți purta cu ușurință toată iarna, indiferent de locul în care mergi. Sigur o să găsești una potrivită printre aceste paltoane pentru bărbați, modele sunt suficiente pentru orice gust și partea cea mai bună e că nu e nevoie să ajungi la mall pentru asta. După cum vezi, ai toate dimensiunile menționate – de la lungimea mânecii, până la lățimea umerilor și lățimea de la subraț – așa că e aproape imposibil să alegi o haină care să nu-ți vină.

Costumul – piesa de rezistență în garderoba unui bărbat

Dacă nu ai un job în care costumul să fie ținuta obligatorie, probabil nu prea ai fost preocupat să-ți cumperi unul. Ei bine, e cazul să ai unul în dulap. Mai mult decât atât, e cazul să ai în dulap un costum bine croit, de calitate și care să-ți vină bine –  fără umeri prea mari la sacou și fără pantaloni care ating podeaua.

Un motiv în plus pentru a avea un costum? Femeile adoră un bărbat îmbrăcat la patru ace. La fel cum și nouă ne plac femeile în teniși și jeanși în general, dar când le vedem pe tocuri și cu o rochie mulată ne impresionează cu adevărat, și pentru femei costumul bărbatesc are același efect.

Cămașa fitted poate fi purtată oricând

În locul tricourilor cu mesaje „haioase“ sau a cămășilor XXL, alege o cămașă fitted. Dacă ai în dulap cinci astfel de cămăși, știi cu ce să te îmbraci la birou în fiecare zi a săptămânii. Nu este doar o alegere matură, ci și una practică.

Jeanși clasici, fără artificii estetice inutile

Buzunare multe, rupturi, fermoare sau alte artificii de acest tip ar trebui eliminate complet din garderoba ta. Optează pentru o pereche de jeanși clasici, simpli – negri sau albaștri – care să nu fie nici prea largi, nici prea strâmți. Iată ce NU ar trebui să aibă o pereche de jeanși – fermoare aplicate, care au doar rol estetic, mai mult de patru buzunare (două în față, două în spate), mai multe culori. Regulile sunt destul de simplu de urmat, nu?

O curea de piele și de bună calitate

După ce termini facultatea, singurul material acceptabil pentru o curea este pielea. Nu îți trebuie foarte multe curele, așa că alege ghidându-te după calitate, chiar dacă asta înseamnă și un cost mai ridicat. Este de preferat să ai o singură curea scumpă și bună decât zece ieftine și cu aspect de bazar.

Un cardigan în locul unui hanorac

Un hanorac este foarte util unui bărbat, merge la jogging, la sală, la un fotbal sau la un tenis cu amicii, dar nu zilnic și nu în orice împrejurare. Alege în locul hanoracului un cardigan, va fi mai comod, iar tu vei arăta pur și simplu mai bine, mai stilat și mai matur.   

 

Sursa foto: Shutterstock

(P) Articol realizat împreună cu answear

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here