Care sunt accesoriile care nu trebuie să-i lipsească unui bărbat fit

0
2648

Un stil de viață sănătos nu se oprește după ce pleci de la sală. Orice bărbat fit poartă mereu după el câteva obiecte cheie pentru orice situație. Fie că este vorba despre hidratare, nutriție, îngrijire sau activitate fizică, iată ce obiecte sunt indispensabile în viața de zi cu zi.

Ochelarii de soare

Un bărbat care are ochelarii de soare la el mereu este un bărbat care comunică celor din jur că este pregătit pentru orice situație. Un bărbat fit e un bărbat activ, mereu în mișcare și trebuie să-și protejeze vederea fie că este la volan, în drum spre sală, spre piață (după cele mai proaspete alimente pentru rețete sănătoase) ori atunci când iese la o terasă. Caută ochelarii de soare care se potrivesc cel mai bine cu personalitatea și cu fizionomia ta, fără să neglijezi calitatea. Într-un astfel de outlet de ochelari de soare vei găsi numeroase modele semnate Ray-Ban, Oakley, Gucci, Prada sau Tom Ford pe care le poți proba online 2D și 3D, fără a fi nevoie să te duci în magazin.

Crema de protecție solară

Acum, pentru că vremea este din ce în ce mai călduroasă, trebuie să acorzi puțin mai multă atenție pielii tale. Fie că te plimbi pur și simplu pe stradă, fie că iesi la un meci de baschet  sau de tenis cu băieții, soarele este mereu cu ochii pe tine. O expunere îndelungată la razele soarelui usucă și îmbătrânește pielea foarte mult, iar pe termen lung poate provoca anumite pete sau urme pe piele formate prin depigmentări. Așadar, un bărbat căruia îi place să aibă grijă de corpul său va purta întotdeauna cu el o crema cu protecție solară, care să-l apere de ultravioletele nocive.

O gustare sănătoasă

Alimentația sănătoasă nu trebuie neglijată nici în cele mai agitate zilele. Fiind mereu pe fugă, tentația de a intra la prima shaormerie poate fi mare, însă nu trebuie să cazi pradă fast food-ului. Poartă mereu cu tine o gustare sănătoasă cum ar fi un baton de cereale, o pungă cu un mix de seminte, de nuci sau de fructe uscate, care îți vor potoli foamea până când te poți bucura de o masă ca la carte.

Un recipient pentru apă

Hidratarea este importantă pentru menținerea unei temperaturi optime a corpului, pentru o circulație bună a sângelui, dar și pentru a elimina toxinele din organismul tău. Însă cantitatea standard recomandată de 2 litri de apă pe zi nu este suficientă pentru un bărbat activ. Specialiștii arată că un bărbat are nevoie de aproximativ 3 litri de apă pe zi, cantitate care oscilează în funcție de climă sau de efortul fizic depus. Folosește ultimele app-uri pentru a calcula cantitatea optimă de apă pe care trebuie să o consumi zilnic, iar apoi ai grijă să te menții hidratat în orice situație. Pentru asta, un recipient de apă pe care să îl porți mereu după tine poate fi de mare ajutor.

O geantă pentru sală

Orice bărbat fit trebuie să fie mereu pregatit să schimbe costumul office cu cel pentru sală și viceversa. O geantă în care să porți tot echipamentul este indispensabilă, însă nu poți aduce orice geantă cu tine la birou. Caută acele materiale mai elegante si orientează-te spre modele diferite de genți de voiaj. O alta soluție ar fi o geantă de poștaș mai încăpătoare, care se potrivește oricărei situații. De asemenea, dacă ești adeptul bicicletei ca mod de transport în orice situație, poți opta pentru gențile speciale pentru bicicletă, extrem de încăpătoare și de comode. Spokes and pages propune modelele de mai jos.

Un portofel cu stil

Cardul de la sală, buletinul sau cardurile de credit trebuie să fie întotdeauna la îndemână. Portofelele sunt în primul rând un spațiu de depozitare practic, dar asigură-te că vei găsi un portofel adecvat pentru personalitatea și stilul tău de viață. Spre exemplu, dacă obișnuiești să porți bani cash la tine, vei avea nevoie de un portofel voluminos, însă dacă preferi cărțile de credit, un portofel slim elegant va fi o alegere perfectă. Există o varietate de stiluri diferite, așa că orientează-te mereu după brand și materialul din care este confecționat portofelul.

Dacă reușești să bifezi toate obiectele din lista de mai sus, îți poți începe ziua relaxat, conștient că ești pregătit pentru orice situație. Nu numai că poți îmbina liniștit un stil de viață sănătos cu un mediu profesional solicitant, dar vei fi și un exemplu în materie de stil.

 

Foto: Shutterstock/Copyright: paultarasenko

(P) Articol realizat împreună cu edel

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here