Cadouri pentru bicicleta

0
394

CASCA
Desi in legislatie nu are statut obligatoriu si este doar recomandata, ar fi bine sa o porti de fiecare data cand iesi la plimbare, atat in oras, cat si in afara lui. Cand o cumperi, ai grija sa fie pe masura ta si fixata bine pe cap.
INCEARCA: Pe veloteca.ro gasesti casca de protectie Merrida, 159 lei. Cei de la bellhelmets.com sunt renumiti pentru casti si au o gama variata de produse. Poti opta pentru casca Giro, 60 de dolari.

 

MANUSI
Te ajuta atunci cand mergi pe bicicleta, cand o cari si te pot proteja la cazaturi. O pereche de manusi iti fereste pielea de vant si frig sau chiar de namol, daca faci offroad. Insa, cel mai mare beneficiu pe care il vei avea de la o pereche de manusi va fi sex-appeal-ul. Poti, de exemplu, sa iti cumperi o pereche de manusi in functie de felul in care te imbraci sau de bicicleta pe care mergi.
INCEARCA: Daca pentru un Bianchi ai purta manusi albe, pentru un MB probabil ca ai putea alege unele Pearl Izumi. Gasesti variante pe hypersport.ro, 80 de lei, sau pe bicishop.ro, 55 de lei.

 

OCHELARI
Poti alege o pereche de ochelari care sa te protejeze de soare, de praf si de eventualele musculite din aer.
INCEARCA: Produsele de la Oakley, oakley.com, sau Rudy Project, rudyproject.com. Poti cumpara online de la ei orice tip de ochelari iti place. Preturile sunt intre 120-220 de euro pentru Oakley, iar Rudy Project se gasesc si in magazinele din Romania si depasesc 200 de euro perechea.

 

1
2
3
4
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here